fbpx
Business CSR Stiri

Cazare gratuită pentru 100 de medici prin aplicația Milluu1 min

19/05/2020 < 1 min read

Cazare gratuită pentru 100 de medici prin aplicația Milluu1 min

Reading Time: < 1 minut

Peste 100 de medici și personal sanitar beneficiază de cazare gratuită temporară prin intermediul aplicației de închiriere de apartamente Milluu. 

Inițiativa socială #LocuintePentruMedici, pornită de Milluu, a oferit o mână de ajutor celor aflați în prima linie în lupta cu COVID-19 și a pus la dispoziția personalului medical, gratuit, locuri de cazare temporară, atât în București, cât și în Timișoara, Iași, Cluj, Brașov și Constanța, în cele două luni de stare de urgență.

Deși rata îmbolnăvirilor este așteptată să scadă, Milluu oferă susținere în continuare acelor medici și personalului sanitar care se vor afla într-o situație dificilă în perioada următoare și care doresc să se izoleze temporar pentru a-și proteja familiile.

Gradul de ocupare a spațiilor puse la dispoziție de Milluu a fost de 100%, iar valoarea cumulată a chiriilor și utilităților pentru acestea se ridică la peste 20.000 de euro. Din totalul apartamentelor și garsonierelor puse la dispoziție de Milluu, aproximativ 90% au fost oferite gratuit de către proprietari.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *