Stiri Tech

Fitbit vine cu patru wearables noi

7 mart. 2019 3 min

Fitbit vine cu patru wearables noi

Reading Time: 3 minute

Brandul de dispozitive inteligente tip wearables Fitbit, care a cumpărat și tehnologia românească Vector Watch, a lansat patru produse noi: Fitbit Versa Lite Edition, Fitbit Inspire HR, Fitbit Inspire și Fitbit Ace 2.

Noile produse fac parte din strategia Fitbit de a oferi trackere și smartwatch-uri cu focus pe sănătate și fitness la prețuri accesibile. „De peste 12 ani, de când am fondat Fitbit, obiectivul nostru a rămas același: să ajutăm oamenii să aibă un stil de viață mai sănătos – indiferent dacă sunt sportivi de performanță sau oameni care își doresc doar să fie în formă. Astăzi avem în comunitatea Fitbit peste 27 milioane de utilizatori activi din întreaga lume care fac mai multă mișcare și sunt mai puțin stresați, dorm mai bine și își țin sub control greutatea”, a declarat James Park, co-fondator și CEO al Fitbit.

Vânzările de wearables la nivel global vor ajunge la 189 milioane de unități pe an până în 2022, de la 125 milioane în 2018, potrivit cercetărilor realizate de IDC . Deși creșterea susținută este dată de segmentul smartwatch, brățările inteligente continuă să fie populare.

Fitbit Versa Lite Edition are toate funcționalitățile populare ale produselor Fitbit Versa: monitorizarea activității fizice, monitorizarea ritmului cardiac 24/7 prin tehnologia PurePulse, monitorizarea ciclurilor de somn, peste 15 tipuri de exercitii cu posibilitatea setării de obiective, notificări primite din aplicațiile preferate de pe telefon, rezistent la apă (până la 50m). Dispozitivul se conectează la GPS-ul telefonului și are o autonomie a bateriei de peste 4 zile, având integrat senzorul SpO2, cu ajutorul căruia utilizatorii își vor putea monitoriza nivelul de oxigen din sânge pentru a prevedea unele probleme de sănătate cum ar fi apneea din timpul somnului. Este cel mai accesibil smartwatch Fitbit la 159,99 euro.

Fitbit Inspire HR este un tracker cu ecran touchscreen care se conectează la GPS și, pe lângă funcțiile de monitorizare a activității fizice, ritmului cardiac și a ciclurilor de somn, are sesiuni de respirație ghidată în funcție de ritmul cardiac al utilizatorului. Utilizatorii pot primi notificările de pe smartphone, iar autonomia bateriei este de peste 5 zile. Prețul dispozitivului este de 99,95 euro.

Fitbit Inspire, cel mai accesibil tracker din portofoliul companiei, se adresează celor care nu au mai avut un produs de tip wearable, dar își doresc un stil de viață mai sănătos. Are ecran tactil și oferă funcții similare cu Inspire HR, având autonomia bateriei de până la 5 zile și un preț de 69,95 euro.

Fitbit Ace 2 este un tracker pentru copiii de peste 6 ani. Este rezistent la apă (până la 50 m), are protecție de ecran și poate fi personalizat cu accesorii și brățări colorate. Părinții pot monitoriza activitatea copiilor prin crearea unui cont Fitbit Family Account. Prețu lui Fitbit Ace 2 este de 69,95 euro.

Compania a anunțat și că în curând aplicația Fitbit va avea un design nou, care le va permite utilizatorilor să își personalizeze întreaga experiență, să urmărească mai ușor evoluția personală și să găsească mai ușor datele care îi interesează. Aplicația va pune accentul și pe legătura cu întreaga comunitate globală Fitbit, iar noua secțiune Fitbit Focus va oferi informații, mesaje și încurajări care să mențină utilizatorii motivați și permanent informați.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: