BizRemote by certSIGN Business Companii Stiri

foodpanda livrează și produse de la Inmedio

28 iul. 2020 2 min

foodpanda livrează și produse de la Inmedio

Reading Time: 2 minute

foodpanda livrează începând cu această săptămână și produse comercializate în Inmedio: snack-uri, sucuri și apă, presă, tutun și accesorii pentru tabac, cărți și jocuri. În primă etapă, serviciul este disponibil doar în București, pentru zece unități Inmedio situate în: Opera Center, Carrefour Feeria, Auchan Militari, Cotroceni Park, Carrefour Mega Mall, Cora Sun Plaza, Liberty Center, Pasaj Universitate, Auchan Crângași și Promenada.

Potrivit reprezentanților foodpanda, serviciul acoperă aprox. 60% din suprafața Bucureștiului, iar livrarea se face pe o rază de trei kilometri în zona fiecărei locații Inmedio partenere. Flota de livratori foodpanda va livra produsele, în medie, în 30 de minute de la momentul plasării comenzii în aplicație.

Clienții vor putea efectua comenzi începând cu ora 10:00 și până la finalul programului de lucru aferent magazinului Inmedio, acesta fiind variabil de la un magazin la altul. Valoarea minimă a unei comenzi este de 19 lei, iar taxa de livrare pornește de la 0.99 lei și variază în funcție de distanță.

foodpanda are în plan să lanseze și un parteneriat și cu 1 Minute, lanțul de restaurante de tip quick service, aflat la fel Inmedio tot în portofoliul Lagardère Travel Retail România. Prin intermediul acestui parteneriat consumatorii vor putea, de exemplu, să-și comande o cafea și un sandviș proaspăt, pe care să le poată ridica în drum spre birou de la cel mai apropiat restaurant, fără a mai aștepta prepararea sau ambalarea lor. Aceștia au, de asemenea, opțiunea de livrare a comenzii la adresa indicată.

foodpanda.ro, parte a grupului Delivery Hero, este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 3000 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu, Pitești, Târgu Mureș, Baia Mare, Bacău, Buzău, Brăila, Satu Mare, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Focșani, Târgoviște, Alba Iulia, Drobeta-Turnu Severin, Mioveni, Sebeș, Târgu Jiu, Deva, Bistrița, Botoșani și Suceava.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: