Companii Stiri

Forty Management va construi un proiect imobiliar Crystal Lagoons

7 sept. 2020 2 min

Forty Management va construi un proiect imobiliar Crystal Lagoons

Reading Time: 2 minute

Dezvoltatorul Forty Management, deținut de antreprenorul Lucian Azoiței, va utiliza licența Crystal Lagoons, pe care a obținut-o în mod exclusiv pentru România, pentru a dezvolta un proiect imobiliar mixt de mari dimensiuni din București, denumit Central District Lagoon City. Conform planurilor, proiectul va avea o o lagună cu ape turcoaz cu plaje idilice de peste 20.000 mp în mijlocul proiectului, exclusiv pentru locuitorii acestuia.

Încorporarea unei lagune cristaline alimentată de tehnologia Crystal Lagoons într-un proiect imobiliar creează un nou standard în domeniul imobiliar, transformând peisajul urban clasic într-o destinație paradisiacă.

Tehnologia Crystal Lagoons® patentată în 190 de țări, este unică în lume și permite dezvoltarea unor suprafețe de mari dimensiuni acoperite cu apă cristalină având un cost mic de întreținere.

Până în acest moment s-au dezvoltat la nivel mondial peste 600 de lagune, iar Central District Lagoon City va utiliza pentru prima dată în Estul Europei o astfel de tehnologie, care le permite locuitorilor să practice înotul și sporturile nautice, cum ar fi navigarea sau caiacul, printre altele; sau pur și simplu să se relaxeze pe plajă și să se bucure de vederea idilică a apei, fără a fi nevoie să călătorească mai departe decât propria curte.

Forty Management dezvoltă proiecte mixte sub brandul Central District și proiecte comerciale și de birouri sub brandul Trade District.

Compania are câteva dezvoltări rezidențiale finalizate (care includ 89 de apartamente), alte 243 de apartamente în construcție (Central District 4 Elemente și Central District Viitorului 134) și 650 de apartamente în planul de dezvoltare imediat (Central District Lagoon City și Central District Royal Suites.

Forty Management este câștigătorul 2017 Residential Development Award pentru Central District Cuza99, 2019 Mix-Use Development Award pentru Central District 4 Elements la Internațional Property Award – Londra, 2020 Residential Development România Award la Internațional Property Award Londra pentru Central District Viitorului 134, finalist la MIPIM Awards 2017 în Cannes cu Central District Cuza99 și deține certificat Green Homes pentru Central District Cuza99, Central District 4 Elemente și Central District Viitorului 134. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: