Companii Management

FrieslandCampina : Un român este noul Managing Director al Iberia

23 sept. 2019 < 1 min

FrieslandCampina : Un român este noul Managing Director al Iberia

Reading Time: < 1 minut

Cornel Cărămizaru, actualul Managing Director FrieslandCampina România, a fost numit noul Managing Director Spania și Portugalia. Mandatul său va începe cu data de 1 octombrie 2019, după o perioadă de 4 ani petrectută ca Managing Director al FrieslandCampina România.

Cornel Cărămizaru are o experiență de peste 23 de ani în industria băuturilor de larg consum și s-a alăturat echipei FrieslandCampina România în 2011, ocupând funcția de Sales Director. După cinci ani a fost numit Managing Director, fiind astfel primul român la conducerea FrieslandCampina România.

“Anul acesta a fost un an record pentru FrieslandCampina România și pentru brandul Napolact. Acest lucru m-a făcut să mă uit în urmă la tot ce am realizat în cadrul acestei companii, nu doar la cei 4 ani de mandat, ci la toți cei aproape 9 ani petrecuți alături de o echipă minunată. Elementul esențial al succesului acestei perioade a fost creșterea. Ne-am dezvoltat ca organizație, am crescut brandul Napolact la un nivel pe care nu cred că mulți îl sperau, am investit în segmentul lactatelor ecologice, contribuind semnificativ la creșterea categoriei”, a declarat Cornel Cărămizaru, Managing Director FrieslandCampina România.

Sub îndrumarea sa, Napolact a devenit brandul numărul 1 în lactate, conform Nielsen retail audit. Napolact a trecut pe profit la un an de la începerea mandatului lui Cornel Cărămizaru, care a investit în linia de producție de la Cluj și a lansat un program în vederea susținerii fermierilor, “Farmers 2 Farmers”.

În calitatea sa de Managing Director al Iberia, Cornel Cărămizaru va coordona activitatea FrieslandCampina din Spania şi Portugalia iar numirea succesorului său se va face până la 1 octombrie 2019. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: