Stiri Tech

Funcționalități noi în serviciul de transport Yango

12/07/2019 2 min read

Funcționalități noi în serviciul de transport Yango

Reading Time: 2 minute

Aplicația digitală de e-hailing Yango introduce o serie de funcționalități noi, pentru clienții săi serviciului său de transport: comanda mai multor călătorii simultan, de pe același telefon, rezervarea unei călătorii pentru o altă persoană, traducerea automată a conversației cu șoferul în chat și partajarea locației în timp real cu șoferul.

Prin intermediul aplicației Yango, utilizatorii au posibilitatea de a comanda până la trei mașini în același timp de pe un singur dispozitiv mobil. Funcția este utilă, de exemplu, pentru un grup de prieteni sau pentru mai mulți membri ai familiei. Pentru a comanda mai multe călătorii de pe același telefon, utilizatorul trebuie să aleagă opțiunea “Mai comandați o mașină”, care devine activă pe ecranul telefonului când aplicația începe să caute prima mașină. Apoi, pe ecran vor apărea mici ferestre cu informații despre statusul călătoriilor, timpul de sosire al mașinilor și alte detalii despre fiecare călătorie.

De asemenea, utilizatorii au posibilitatea de a comanda o mașină altei persoane, cum ar fi un părinte sau un prieten, în cel mai simplu și confortabil mod. Opțiunea “Cursă pentru o altă persoană” poate fi accesată din meniul “Preferințe”, disponibil în ecranul de comandă sau apăsând direct butonul “O altă persoană”, dacă este selectată o altă adresă de preluare decât locația actuală. Utilizatorul este invitat să selecteze persoana de contact din agenda telefonului sau să introducă manual numărul de telefon al acesteia. Toate detaliile cursei vor fi transmise direct pasagerului prin SMS.

Potrivit companiei, una dintre funcționalitățile care vor fi disponibile în curând pentru utilizatorii din București este cea a punctelor alternative de îmbarcare, o opțiune care ajută la reducerea costului cursei. Acestea pot apărea pe hartă în vecinătatea locației utilizatorului și reprezintă puncte în care șoferul poate ajunge mai repede. De exemplu, șoferul nu va mai fi nevoit să vireze pe o stradă aglomerată, unde există riscul de blocaj în trafic, în timp ce în multe dintre cazuri este suficient ca utilizatorul doar să traverseze o stradă sau să parcurgă o distanță foarte scurtă, pe baza sugestiilor aplicației.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă