Companii Stiri Tech

Future Summit sau cum vor arăta următorii 10 ani în termeni de inovație

27 nov. 2019 < 1 min

Future Summit sau cum vor arăta următorii 10 ani în termeni de inovație

Reading Time: < 1 minut

Inventatorul primului taxi aerian electric, managerul de inovație și previziune al Disneyland Paris și alți 20 de inovatori se reunesc pe 28 noiembrie la Palatul Universul din București, în cadrul celei de-a patra ediții Future Summit. Conferința va aborda tema provocărilor și soluțiilor viitorului, în paralel cu prezentarea celor 50 de idei de business din incubatorul Future Makers.  

La Future Summit aflăm în premieră cum vor arăta următorii zece ani în materie de inovație și ce decizii au business-urile și societățile de luat în prezent.

În cadrul Future Summit 50 de start-up-uri, selectate din ideile celor 2000 de tineri care au trecut prin programul anual de educație antreprenorială și incubare Future Makers, vor avea pitch-uri pe una din scenele conferinței pentru 20.000 de euro investiții.

Patrick Nathen, Fondator, Lilium Aviation, Claudia Pavarini, Energy Modeler, International Energy Agency, Juan Bernabe-Moreno, Director Global Inteligență Artificială, E.ON, Danny Goh, CEO, Nexus Frontier Tech, antreprenor global în Inteligență Artificială, Simon Harris, Investment Director la Zap&GO sau Tristram Stuart, una dintre cele mai relevante voci globale în reducerea risipei alimentare sunt doar câțiva dintre speakerii internaționali Future Summit 2019.

Printre speakerii români ai Future Summit 2019 se regăsesc Dragoș Stanca (Upgrade 100), Gabriel Sidor (UiPath), Vlad Mixich (European Public Health Alliance), Oana Gheorghiu (Dăruiește Viață), Florin Stoican (Parcul Natural Văcărești), Ligia Deca (Consilier de Stat pentru Educație), Mihai Toader-Pasti (EFdeN), Oana Țoiu (Social Innovation Solutions) și Anamaria Vrabie (Divizia de Inovare Urbană Cluj).

Future Summit 2019 este la a patra ediție și este organizat de Social Innovation Solutions și Global Shapers Bucharest Hub și susținut de Fundația Coca-Cola și eMAG.

Biletele pot fi achiziționate online, unde există și înscrieri pentru o tombolă cu 3 bilete gratuite.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: