Companii

Gala Valori de România 2018

20 apr. 2018 2 min

Gala Valori de România 2018

Reading Time: 2 minute

A treia ediție a Galei Valori de România celebrează românii care au reușit să se impună la nivel internațional, promovând cu succes țara prin performanțele și realizările lor și are loc miercuri, 25 aprilie, la Palatul Bragadiru.

Un trofeu conceput special pentru Gală de către artistul plastic Albert Sofian va fi înmânat celor care au demonstrat reușite excepționale în domeniile în care activează, primind recunoaștere internațională. Gala Valori de România îi reunește, îi prezintă și le recunoaște și acasă valoarea.

Și, pentru că Gala Valori de România 2018 coincide cu Anul Centenarului, Biz lansează un album de excepție: „100 de personalități care pun România pe harta lumii”, un proiect editorial bilingv, care adună artişti, top manageri, antreprenori, creativi, sportivi, inventatori.

În 2016, Biz a pornit un demers unic: Valori de România. O Gală a excelenței românești, despre oameni care au reușit să se impună la nivel internațional. O celebrare a personalităților despre care românii ar trebui să audă mai des. Pentru că, din păcate, recunoștința, aprecierea valorilor nu se regăsesc printre atu-urile societății noastre.

România are și a avut mereu valori, oameni și branduri, care au reușit să se impună la nivel internațional. Pe marile scene și galerii din lume, artiștii români sunt recunoscuți și apreciați. În principalele companii tehnologice, românii ocupă poziții importante în departamentele de inovație și se numără în top management în multe poziții regionale. Despre acești oameni și despre realizările și poveștile lor ar trebui să auzim mai des. Despre valoarea pe care o construiesc și o impun anual în lume cu aceeași semnătură: România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: