fbpx
Companii Stiri

Gealan Romania are o noua structura duala de management2 min

20/04/2015 2 min read

author:

Gealan Romania are o noua structura duala de management2 min

Reading Time: 2 minute

Veka si Gealan anunta o noua structura duala de management pentru Gealan Romania, de la 1 aprilie – Gabriel Nicolaescu în functia de Chief Financial Officer, alaturi de Aurel Vlaicu, Chief Operating Officer.

Noua strategie de management nu va avea nicio influenta asupra functionarii independente a celor doua companii. Ȋn plus, Gabriel Nicolaescu va continua sa ocupe functia de Deputy General Manager al Veka Romania si ȋsi va exercita activitatea, simultan ȋn cele doua entitati, arata compania intr-un comunicat de presa.

„Am gandit noul sistem de management pentru Gealan Romania cu scopul de a ȋntari pozitia grupului pe piata locala si de a construi o echipa de lucru puternica prin îmbinarea expertizei manageriale a celor doua companii. Credem ca managementul dual va veni ȋn avantajul ambelor parti. Personal, voi continua sa coordonez Departamentele de Vanzari, Productie si Logistica ale Gealan, cu o strategie si o directie de vanzari care va permite companiei sa parunda pe noi segmente de piata si, prin urmare, sa ajunga la noi categorii de consumatori.”, a declarat Aurel Vlaicu (foto1), Chief Operating Officer al Gealan Romania.

Activitatea Veka ȋn Romania va continua fara schimbari, pastrand structurile si strategia de brand care au ajutat compania sa castige cota de piata, notorietate si respectul clientilor. Din noua sa functie de Chief Financial Officer al Gealan, domnul Gabriel Nicolaescu va urmari buna dezvoltare si implementare a activitatilor financiare, administrand, de asemenea, departamentele IT si HR.

„Aceasta noua structura de management a Gealan Romania nu va afecta strategiile de brand curente ale celor doua companii. Veka si Gealan vor co-exista ca entitati separate, cu diferite strategii de dezvoltare si ȋntotdeauna vom avea ȋn minte interesele celor mai bune solutii de parteneriat local pentru cele doua brand-uri. Veka ȋsi va continua misiunea de lider mondial ȋn vanzarea si livrarea profilurilor PVC, pentru a ȋmbunatati ȋn mod constant solutiile oferite clientilor sai si, cel mai important, ambele companii vor continua sa ȋsi consolideze pozitiile actuale, la fel cum au facut si pana acum”, a explicat domnul Gabriel Nicolaescu (foto 2), Deputy General Manager Veka Romania si Chief Financial Officer Gealan Romania.

Gabriel Nicolaescu_f2

Achizitia Gealan de catre Grupul German Veka, unul dintre principalii producatori mondiali de sisteme de profiluri din PVC pentru ferestre si usi, a fost aprobata de autoritatile europene ȋn iulie, 2014.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *