Antreprenori by eMAG BizRemote by certSIGN Business Companii Lifestyle Stiri

Global Records susține financiar echipa și donează către Dăruiește Viață 

20 mart. 2020 < 1 min

Global Records susține financiar echipa și donează către Dăruiește Viață 

Reading Time: < 1 minut

Global Records alocă un buget de 100.000 de euro care să-i ajute pe artiștii cu care lucrează să depășească actuala perioadă dificilă. Astfel, managementul casei de discuri a decis să le asigure celor peste 50 de artiști interpreți acompaniatori (chitariști, toboșari, basiști etc, care fac parte din echipele artiștilor pe care-i reprezintă) plata în avans a două show-uri pe lună, în lunile aprilie și mai 2020.

Artiștii interpreți sunt afectați de anularea concertelor pe perioada în care vor fi active măsurile ce restricționează circulația persoanelor și întrunirile publice de orice fel.

“În afară de orice posibil ajutor din partea statului sau alte măsuri mult așteptate, este extrem de important să ne susținem noi comunitățile în care ne desfășurăm activitatea, pentru a depăși împreună această situație. În această perioadă, în care sursa principală de venit a artiștilor interpreți, în special a instrumentiștilor și trupelor ce acompaniază artiștii în cadrul evenimentelor live, a dispărut cu desăvârșire, venim în întâmpinarea acestora și le oferim suportul nostru, prin asigurarea plății în avans a unui minim de 2 show-uri pe luna, pentru lunile aprilie și mai, până într-o valoare totală estimată de 100.000 euro”, a declarat Olga Juverdeanu, General Manager Global Records.

 

“Chiar dacă traversăm cu toții o perioadă dificilă, sănătatea este cea mai importantă și toate resursele noastre trebuie să fie îndreptate în această direcție. Atât noi, cât și artiștii noștri suntem alături de români și facem tot posibilul să trecem împreună mai ușor prin această încercare”, a declarat Lucian Ștefan, fondator Global Records. 

Global Records oferă o sponsorizare în valoare de 25.000 de euro pentru spitalele din România și cadrele medicale din prima linie. Donația merge către fundația Dăruiește Viață în strângerea de fonduri pentru achiziționarea de echipamente și aparatură medicală atât de necesare spitalelor din România în contextul actual.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: