Stiri

Wizz Air va zbura de la București către Palma de Mallorca începând din 9 august

10 iul. 2020 < 1 min

Wizz Air va zbura de la București către Palma de Mallorca începând din 9 august

Reading Time: < 1 minut

Compania low-cost Wizz Air a anunțat astăzi o nouă rută din București spre Palma de Mallorca cu două zboruri pe săptămână, începând din 9 august 2020.

Pasagerii pot deja să rezerve bilete cu prețuri ce pornesc de la 119 de lei, cursele fiind operate joia și duminica. Mallorca, cea mai mare dintre Insulele Baleare, este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Europa.

„Continuăm să ne extindem rețeaua de rute în România cu o altă destinație interesantă de vacanță. Cu noua rută de la București la Palma de Mallorca, aducem mai multe oportunități de călătorie pentru românii care se pot bucura de călătorii în siguranță la bordul aeronavelor noastre moderne”, a declarat George Michalopoulos, Chief Commercial Officer al Wizz Air.

Compania Wizz Air a anunțat la sfârșitul lunii trecute opt noi rute de la București către destinații din Italia, Norvegia, Germania și Grecia, zborurile urmând să fie disponibile din august. Noile rute sunt de la București la Cagliari (Sardinia / Italia), Copenhaga și Bergen (Norvegia), Hamburg, Karlsruhe / Baden-Baden și Memmingen (Germania), Santorini și Mykonos (Grecia).

Wizz Air a anunțat noi protocoale pe tot parcursul zborului: atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare cu o soluție antivirală și toate avioanele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: