Companii Stiri

Glovo ajunge și în Timișoara

20 mart. 2019 2 min

Glovo ajunge și în Timișoara

Reading Time: 2 minute

Aplicația de servicii de livrare rapidă Glovo a devenit disponibilă și în Timișoara, utilizatorii având posibilitatea de a cumpăra, de a primi și de a trimite orice doresc din și în orașul lor. După București și intrarea recentă în Cluj Napoca, Timișoara este al treilea oraș din țară în care Glovo își extinde operațiunile.

Glovo este un marketplace care permite utilizatorilor să comande, să trimită și să primească orice. În aplicație există câteva categorii predefinite de unde utilizatorii pot alege în funcție de ce își doresc să comande: Mâncare, Cumpărături, Cadouri sau Supermarket, categoria prin care îți poți face cumpărăturile pentru acasă în câteva minute. În plus, prin butonul „Orice”, utilizatorii pot comanda absolut orice din orașul lor, precum obiecte decorative sau echipament sportiv de la magazinul preferat, atât timp cât se încadrează în dimensiunile cutiei Glovo și nu depășește 9 kg.

Categoria „Curier” este folosită de clienți pentru a trimite în mai puțin de o oră orice pachete sau plicuri în oraș, respectând dimensiunile menționate. Serviciul permite livrarea de documente sau recuperarea obiectelor uitate acasă, la birou sau la prieteni, precum ochelari, chei și genți pentru ora de sport.

Aplicația s-a lansat pe piața din România în luna mai 2018, iar la nivel global, are peste 2,5 milioane de utilizatori și 100.000 de parteneri. Glovo operează în toate marile orașe din Europa și EMEA, precum Roma, Madrid, Paris, Istanbul și Casablanca dar și 9 țări din America de Sud precum Peru, Argentina, Chile și Panama. Glovo este astfel prezent în 83 de orașe din 22 de țări și urmează să se mai extindă în 2019. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: