Stiri Tech

Google a deschis primul magazin fizic în New York

21 iun. 2021 2 min

Google a deschis primul magazin fizic în New York

Reading Time: 2 minute

Google a intrat în final în lumea producătorilor de gadgeturi și au deschis și ei un magazin fizic, unde clienții pot să vină, să vadă și să cumpere produsele lor.

Google nu a avut până acum un magazin clasic, așa cum știm de la principalii săi competitori: Apple, Amazon, Microsoft. Dar acum a venit timpul să prezinte într-un magazin toate gadgeturile sale.

Cei care vizitează NewYork pot experimenta produsele Google în Chelsea. Acolo vor găsi telefoanele Pixel, boxele inteligente Home, Stadia, ceasurile smart care rulează sistemul de operare WearOs și brățările Fitbit proaspăt achiziționate de către Google.

Google nu e la prima experiență a magazinelor fizice

Google a mai avut câteva colțuri deschise în diferite locuri, în ultimii ani, dar acum au decis că este vremea pentru a deschide primul magazin fizic, în formatul clasic al magazinelor.

Sunt și 50 de angajați care vor avea grijă de clienți în acest showroom. Iar acolo pot fi testate toate produsele Google, de la jocurile pe platforma Stadia, la produsele Nest pentru casele inteligente.

Clienții pot aduce la reparat în acest magazin și produsele defecte. Iar un display de telefon poate fi înlocuit pe loc.

One Comment
  1. Gabi
    Cam tarziu Google, cam tarziu. Sper sa prinda la public si sa ne bucuram si noi de un magazin Google in Romania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: