fbpx
Stiri Tech

Grapefruit organizează World Information Architecture Day 20182 min

20/02/2018 2 min read

author:

Grapefruit organizează World Information Architecture Day 20182 min

Reading Time: 2 minute

56 de locații. 25 de țări. 5 continente. Aflată la cea de-a șasea ediție în România, WIAD (World Information Architecture Day) se va desfășura din nou la București pe data de 24 februarie, la Qreator by Iqos, sub umbrela generală a temei „IA for Good”. Începând cu ora 09:00, pasionații de digital și arhitectură informațională vor putea aprofunda și mai bine acest domeniu, învățând de la unii dintre cei mai bun specialiști din piață. Reunind experți în domeniu și membri ai departamentelor de digital de la companii de top, UX designeri și specialiști în marketing digital și AI (Artificial Intelligence). WIAD este inițiat de Information Architecture Institute (IAI) din SUA și se desfășoară anual.
Cei interesați să participe la ediția din acest an încă se mai pot înscrie gratuit aici.

„De șase ani suntem partenerii acestui eveniment în România și ne bucurăm că am reușit să organizăm și anul acesta WIAD în București. Este un eveniment consacrat în industrie și întrebările despre organizarea lui au venit de la potențiali participanți încă de anul trecut. Ne încurajează acest aspect în demersul nostru, mai ales că noi, că agenție de digital, suntem focusati pe user experience și arhitectură informațională.WIAD este un eveniment de suflet și cu siguranță și anul acesta participanții vor pleca cu informații valoroase care pot fi aplicate în proiectele lor cu succes,” a spus Georgiana Dragomir, Managing Director Grapefruit.

Speakerii evenimentului din acest an sunt: Cosmin Năstasă – Managing Director Edge2Performant, Cătălin Stanciu – Lead UX Architect Deutsche Bank, Horia Velicu – Head of Innovation Lab BRD, Ovidiu Moisanu – General Manager Cimă Dată Analytics și Vlad Tausance, Strategist Argo. Lor li se va alătură experimentată echipa Grapefruit reprezentată de: Alecsandru Grigoriu, Victor Keller, Andrei Bălănica.
Încă de la prima ediție în România, WIAD a dezbătut teme centrale importante precum: “Designing Structures for Understanding” (2012), Diferența dintre design și arhitectură informațională (2013), Modalitatea în care arhitectură informațională poate influență într-o modalitate pozitivă calitatea interacțiunii dintre useri și website-uri, cu scopul de a determina schimbări de atitudine, “Architecting Happiness” (2015), “Information Everywhere, Architects Everywhere” (2016), „Strategia și structura informației” (2017). Mai multe informații despre WIAD 2017 pot fi descoperite pe website-ul oficial al evenimentului.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *