fbpx
Companii Stiri

Zentiva cumpără Creo Pharmaceuticals1 min

01/04/2019 < 1 min read

Zentiva cumpără Creo Pharmaceuticals1 min

Reading Time: < 1 minut

Zentiva Group cumpără compania britanică Creo Pharmaceuticals Ltd, subsidiară a Amneal Pharmaceuticals, Inc. (NYSE: AMRX).

Achiziția consolidează poziția Zentiva în Marea Britanie.

“Decizia reflectă încrederea în această piață și angajamentul nostru ferm pentru dezvoltarea, producția și distribuția de medicamente accesibile, de înaltă calitate. Salutăm echipa Creo Pharma și reputația sa solidă pentru servicii ireproșabile asigurate clienților”.  – Nick Haggar, CEO, Zentiva.

“Ne alăturăm cu entuziasm echipei Zentiva cu încrederea că eforturile celor două companii vor aduce valoare clienților și pacienților din Marea Britanie. Credem că echipa comună Zentiva și Creo ne va permite să atingem o dinamică accelerată a creșterii și să ne atingem potențialul maxim”, a declarat Luke Hart, Managing Director Creo Pharmaceuticals Ltd.

Zentiva este un producător european de medicamente de înaltă calitate care deservește pacienți din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Compania are o echipă dedicată de peste 2.500 de persoane și o rețeaa de fabrici, printre acre fabricile emblematice din Praga și București.

Creo Pharma a fost fondată în 2007 pentru a furniza partenerilor acces direct prin marketing la piața britanică de generice. 

Foto:  © Neacsu Razvan Chirnoaga | Dreamstime.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *