Companii Management Stiri

GroupM România are un nou Growth Lead

4 feb. 2020 < 1 min

GroupM România are un nou Growth Lead

Reading Time: < 1 minut

GroupM România, parte a grupului internațional WPP, l-a numit pe Marian Petcu în funcția de Growth Lead, consolidându-și politica de creștere a afacerilor companiei pe piața locală.

Marian Petcu va contribui la dezvoltarea expertizei și a viziunii strategice a echipelor pe care le conduce și va consolida produsul de new business, având câteva obiective majore pentru 2020.

“Obiectivul meu principal se bazează pe un cuvânt cheie: creștere. Creșterea new business-ului înseamnă organizarea politicii și procesului, creșterea calității strategiei livrate în pitchuri și o integrare a produselor noastre în beneficiul potențialilor clienți. În același timp, mă voi concentra pe elevarea și extinderea expertizei interne, pe dezvoltarea know-how-ului strategic în cadrul tuturor diviziilor din grup, dezvoltarea de noi produse integrate care să îmbunătățească procesul de comunicare a clienților noștri, scopul final fiind creșterea afacerilor acestora, deci și a business-ului nostru”, a declarat Marian Petcu, Growth Lead, GroupM România.

Cu o experiență de aproape 20 de ani pe piața media, Marian Petcu s-a alăturat GroupM în 2017 ca Head of Strategic Planning MediaCom, una dintre agentiile grupului. Anterior acestei poziții, el a ocupat poziții în zona de strategie și client management în alte două agenții de media de pe piața locală.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: