fbpx
Companii Stiri

Handsome Monk, o nouă cafenea concept2 min

21/12/2016 2 min read

Handsome Monk, o nouă cafenea concept2 min

Reading Time: 2 minute

Handsome Monk Coffee House este cel mai nou concept de cafenea de pe piața locală, care integrează un brew coffee bar, unde clienții pot să experimenteze prepararea cafelei în moduri originale, în funcție de gusturi și arome preferate, alături de un maestru al cafelei. Investiția în noua cafenea se ridică la peste 300.000 de euro, iar planurile includ un lanț de cafenele și dezvoltarea de francize.

Implementarea conceptului a durat aproximativ șase luni, perioadă în care, o echipă restrânsă de aproximativ 10 persoane a lucrat intens la realizarea proiectului. Pentru prima locație, s-a decis deschiderea în centrul comercial ParkLake întrucât design-ul cafenelei se integrează perfect cu cel al mall-ului.

”Handsome Monk aduce ceva nou pe piaţa din Romania și anume educarea consumatorilor de cafea printr-un ”laborator de cafea”, unde barista explică procesul corect de preparare contribuind semnificativ la interacțiunea și relația cu clienții noștri. Suntem adepții produselor cât mai naturale, fără aditivi, conservați și ai unei diete echilibrate, în care să fie incluse preparate nutritive, de aceea, în extensia cafenelei am deschis și un juice bar – Forever Green – unde preparăm sucuri proaspete, smoothie-uri și boluri de fructe si cereale”, a declarat Călugăru Frumosu, Owner Handsome Monk.   

Sub sloganul ”Back to origins”, Handsome Monk a deslușit misterele lumii cafelei și a integrat legenda descoperită în filozofia creării unui spațiu autentic al cafelei, în care designul accentuează texturi de căramidă, lemn, piatră și culori de pământ. Conceptul locației este gândit să ofere self service, brew coffee bar, terasa exterioară, terasa interioară şi coffee shop. În cadrul brew coffee bar-ului clienţii au posibilitatea de a experimenta prepararea cafelei după reţete unice, iar la cerere pot fi instruiți de către barista despre cum să își pregătească, acasă, cea mai bună cafea. Consumatorii vor fi îndrumaţi să încerce metode inedite de brew (cafea la filtru), precum Kemex, Syphon Coffee, V60, Cold Brew, pentru experienţe noi de gust.

Pe lângă cafeaua de origine din Brazilia, Costa Rica, India, clienții pot savura Cafeaua Casei – House Blend Coffee – o rețetă proprie, ce reprezintă o combinație între soiurile de cafea de origine provenite din India și Ethiopia. Este o cafea 100% Arabica, cu un grad de prăjire ridicat, care oferă un gust și o aciditate echilibrată, cu o explozie de note exotice, de fructe și o textură cremoasă.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *