fbpx
Companii

Heidi Chocolat preia Schwermer Confiserie2 min

25/01/2017 < 1 min read

Heidi Chocolat preia Schwermer Confiserie2 min

Reading Time: < 1 minut

Firma elvețiană Heidi Chocolat Group AG achiziționează Schwermer Dietrich Stiehl GmbH, un renumit producător german de praline premium și marțipan Königsberger, amplasat în Bad Wörishofen, Germany. Prin aceasta Heidi își mărește capacitatea de producție, își întărește competențele în domeniul pralinelor premium și își îmbunătățește prezența în piețele din Germania și Austria.

Unitatea de producție Schwermer Confiserie devine filială de sine stătătoare în cadrul grupului Heidi și companie soră a Heidi Chocolat S.A. Romania.

În special pentru unitatea din România și activitatea de export desfășurată de aceasta, se întrevăd noi posibilități excelente. “Heidi Chocolat S.A. din Romania va beneficia de o gamă lărgită de produse și de extinderea capacității de fabricație pentru noi produse. Totodată, fabrica din Germania creează pentru produsele Heidi deja existente, posibilitatea unui acces îmbunătățit pe piața de dulciuri germană» confirmă Peter Mueller, Director General al Heidi Chocolat S.A.

Ambele unități de producție, HEIDI Romania și SCHWERMER Germania, îmbină angajamentul pentru cea mai înaltă calitate, iscusința în realizarea manuală, pasiunea pentru arta ciocolatei și a dulciurilor și cultura antreprenoriala orientată către client.

Președintele Grupului Heidi Chocolat AG întrevede că: “Suntem de asemenea foarte bucuroși că l-am câștigat în calitate de Director General SCHWERMER pe dl. Erwin Vondenhoff, cel care anterior a condus cu succes Heidi Chocolat S.A Romania. Vom construi mai departe pe punctele forte existente, în baza unui plan de dezvoltare cuprinzător. De asemenea prin intermediul canalelor de vânzare internaționale vom pune în aplicare noi concepte  de marketing. Mai mult decât atât, posibilitățile de producție Schwermer ne vor permite să accelerăm procesul de inovație al brandului HEIDI.”, declară Gerald Neumair.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *