Companii Stiri

ETIC revine la Bucuresti Mall

6 iul. 2015 < 1 min

ETIC revine la Bucuresti Mall

Reading Time: < 1 minut

Magazinul ETIC din Bucuresti Mall s-a redeschis la sfarsitul lunii iunie.

Noul magazin este situat la etajul intai si are o suprafata de 93 m2, un spatiu mai extins fata de cel alocat precedentului. Costurile de amenajare se ridica la 85.000 de euro, iar lucrarile au fost finalizate intr-un timp record, de doar 10 zile.

Spatiul are un design minimalist si elegant, cu decoruri noi in care se integreaza perfect cea mai recenta colectie a brandului romanesc de moda.

Colectia de primavara-vara ETICcuprinde atat haine clasice, pentru birou, cat si tinute moderne. Sacourile, pantalonii si fustele office au culori puternice, dar pot fi temperate cu piese in nuante de bej, alb sau negru, si ele disponibile in colectie. Rochiile au o multime de printuri, de la flori si fluturi pana la modele geometrice sau abstracte.

Redeschiderea magazinului ETIC face parte din strategia de dezvoltare si modernizare a Bucuresti Mall, primul centru comercial modern din Romania.

ETIC a fost lansat in Romania acum 15 ani de Ana-Maria Coman si Costin Strimbeanu. In prezent, ETIC are 11 magazine si o cifra de afaceri de 2 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: