CSR Stiri

Holcim România te provoacă să donezi ciment pentru casele nevoiașilor

14 dec. 2016 < 1 min

Holcim România te provoacă să donezi ciment pentru casele nevoiașilor

Reading Time: < 1 minut

Holcim România lansează cea de a doua ediție a concursului online “O, brad beton!”, prin intermediul căruia va contribui la construirea de locuințe pentru familiile nevoiașe, în parteneriat cu organizația Habitat for Humanity România.

Rezultatul primei ediții a concursului, desfășurată în decembrie 2015, a însemnat o donație de 190.000 de kilograme de ciment din partea Holcim România în sprijinul a peste 1.200 de persoane defavorizate.

Ținând cont de succesul primei ediții, compania a decis să relanseze provocarea către fanii Holcim pe site-ul campaniei. De data aceasta, brăduțul din beton va călători virtual prin întreaga lume și va fi „fotografiat” lângă construcții realizate din materiale LafargeHolcim, dar și lângă clădiri sau simboluri emblematice din lume, iar participanții sunt provocați să identifice unde se află. În momentul în care concurenții ghicesc locația brăduțului, le este dezvăluită povestea clădirii și a materialelor din care aceasta a fost construită.

Fiecare răspuns corect va echivala cu donarea unui sac de ciment către proiectele desfășurate de organizația Habitat for Humanity România, în beneficiul mai multor familii nevoiașe. În plus, prin tragere la sorți, Holcim România oferă participanților un voucher de 1000 lei la Dedeman.

Concursul se desfășoară în perioada 9 – 22 decembrie 2016 pe site-ul special dedicat www.obradbeton.ro – și se adresează tuturor fanilor Holcim și pasionaților de construcții.

Colaborarea dintre Holcim România și Habitat for Humanity România pe acest proiect s-a născut din dorința de a-i implica pe fanii Holcim într-o inițiativă caritabilă cu ocazia Sărbătorilor, menită să ofere locuințe decente unor familii care nu au posibilitatea să-și ridice un cămin.

Mai multe detalii puteti regăsi aici: www.obradbeton.ro

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: