Marketing Stiri

Bake Off si Clipa de Fericire, noutatile din grila PRO TV

9 sept. 2015 3 min

Bake Off si Clipa de Fericire, noutatile din grila PRO TV

Reading Time: 3 minute

PRO TV a prezentat grila de toamna si un nou format de emisiune, o licenta BBC Worldwide, ce urmeaza sa fie difuzata in primavara anului viitor.

Nicolle Stanese, Bake Off Romania
Nicolle Stanesse, Bake Off Romania

Noua emisiune, Bake Off Romania, cu titlul original The Great Bake Off, va fi prezentata de Nicolle Stanese. Competitia culinara va reuni 12 concurenti dintre care, la final, va fi ales cel mai desavarsit cofetar amator din Romania.

Castigator al numeroase premii, formatul britanic aflat acum la al saselea sezon are o audienta medie de 10 milioane de telespectatori, cu un varf de audienta de 13,5 milioane de telespectatori la marea finala. Emisiunea a castigat premiul BAFTA in 2010, 2012 si 2013 si este cel mai bine cotat program BBC One inca din 2010, excluzand emisiunile sportive.

Pana in prezent, BBC Worldwide a acordat licenta de productie a formatului in 20 de tari, printre care: Africa de Sud, Franta, Australia, Italia, Polonia, Belgia, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Suedia, Olanda, Finlanda, Ucraina si Germania.

Grila de toamna propune atat productii consacrate: Vocea Romaniei, Visuri la cheie, MasterChef si Las Fierbinti, cat si o productie noua – Clipa de Fericire, dar si o bogata selectie de filme si seriale precum celebrul “House of Cards”.

Amalia Enache, Clipa de fericire (2)
Amalia Enache, Clipa de Fericire

Noutatea sezonului de toamna a acestui an este Clipa de Fericire, o emisiune produsa de Constantin Entertainment, ce va fi prezentata de Amalia Enache.

Noua emisiunea reprezinta  o productie care pune in lumina reflectoarelor oameni cu povesti de viata impresionante, carora li se vor indeplini dorinte si le vor fi oferite momente de bucurie, ca rasplata neconditionata pentru faptele lor.

Alaturi de echipa Clipa de Fericire, am strabatut tara-n lung si-n lat si ne-am indreptat catre oamenii din Romania care fac lucruri minunate, fara sa ceara nimic. Oameni cu povesti de viata impresionante, carora le oferim o clipa de fericire, pentru ca o merita. Iar publicul nostru merita o doza de optimism”, a declarat Amalia Enache.

 

MasterChef revine cu sezonul numarul sase alaturi de Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean, incepand cu 14 septembrie, de la ora 20:30, in fiecare luni si marti.

Visuri la cheie se pregateste sa revina cu un nou sezon, in fiecare miercuri, de la 20:30. incepand cu 23 septembrie, iar serialul de comedie Las Fierbinti revine incepand cu 24 septembrie, ora 20:30.

Fiecare zi de vineri, incepand cu data de 18 septembrie, de la ora 20.30, este dedicata emisiunii Vocea Romaniei.

In fiecare sambata si duminica, de la 20:30 si 22:30, sub umbrela Filmulului PRO, actiunea, drama, suspansul si comedia vor ajunge in casele romanilor in blockbustere si premiere de succes la nivel international, precum: Expandables 3, Avengers, Iron Man 3, The Hobbit: The Desolution of Smaug, The Lone Ranger, Men in Black 3, The Amazing Spider Man, X-Men: First Class, Rise of the Planet of Apes or Hercules.

Serialul PRO revine in aceasta toamna cu titluri precum: House of Cards (de luni pana joi, de la 23:00), Blacklist si Homeland.

In fiecare zi, de luni pana duminica, Stirile PRO TV sunt transmise din noul studio dotat cu tehnologie de ultima generatie.

PRO TV, in primele 8 luni

“Rezultatele inregistrate in primele 8 luni ale acestui an, la nivelul publicului comercial, atat pentru PRO TV, cat si la nivelul intregului grup CME in Romania, ne confirma ca avem reteta si ingredientele perfecte pentru telespectatorii nostri. Cresterea constanta inregistrata in ultimii ani la nivel de prime time, imbunatatirea rezultatelor la nivel de grup CME in Romania si ocuparea in mod constant a primelor pozitii in topul programelor sunt rezultatele clare care ne fac sa spunem ca toamna aceasta va fi una exceptionala”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO al PRO TV.

In perioada ianuarie – august 2015, PRO TV a mentinut o cota de piata de 24% in prime-time, crescand diferenta fata de competitie.

La nivelul grupului CME in Romania, in primele 8 luni ale anului, cresterea fata de aceeasi perioada a anului trecut este de 1.5 puncte procentuale, de la 30.6% cota de piata in 2014, la 32.1% cota de piata anul acesta.

Vara PRO TV, perioada 15 iunie – 31 august, a obtinut un share de 22% in prime time, in crestere cu 1.7 puncte procentuale fata de aceeasi perioada din 2014.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: