Finanțe Stiri

Horia Ungur, noul CSO al Allianz-Ţiriac

9 iul. 2019 2 min

Horia Ungur, noul CSO al Allianz-Ţiriac

Reading Time: 2 minute

Începând cu 1 august 2019, Horia Ungur (42 de ani) este noul Director Vânzări şi Distribuţie (CSO) Allianz-Ţiriac.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în companie, Horia Ungur şi-a început parcursul profesional la Bistriţa, oraşul său natal şi la Cluj, oraşul în care şi-a urmat studiile, interacţionând direct cu clienţii şi produsele de asigurare. Şi-a continuat dezvoltarea carierei rămânând loial domeniului de suflet, ocupând diferite funcţii de coordonare şi management atât în reţeaua dedicată vânzărilor de asigurări de viaţă şi sănătate, cât şi în reţeaua de vânzări asigurări generale. În 2008, s-a mutat în Bucureşti unde a preluat coordonarea Departamentului Managementul Distribuţiei, trei ani mai târziu punând bazele Departamentului Vânzări Retail. În 2014, Horia Ungur a fost promovat la conducerea Diviziei Reţele Proprii, cea mai puternică reţea de distribuţie prin agenţi şi angajaţi din piaţa locală de asigurări.

“Horia este un om dedicat vânzărilor şi ne bucură alăturarea sa echipei de Board a companiei. Şi-a început activitatea profesională în vânzări şi a experimentat toate modelele de vânzare, inclusiv vânzarea directă, pregătirea oamenilor de vânzări, coordonarea regională şi a reţelelor de distribuţie. Are toate calităţile necesare care îl recomandă pentru acestă funcţie.  Mai mult, viziunea sa de creştere a companiei este adecvată strategiei Allianz-Ţiriac. Horia are toată încrederea şi susţinerea mea”, a declarat Virgil Şoncutean, CEO Allianz-Ţiriac Asigurări.

“Incep cu entuziasm un nou drum în Allianz-Ţiriac şi sunt onorat de alegerea facută de managementul companiei. O simt ca fiind şi o recunoaştere a parcursului meu profesional şi a rezultatelor de până acum. Am toata încrederea în echipa de profesionişti cu care voi lucra şi mă voi asigura că suntem pregătiţi şi echipaţi pentru a fructifica oportunităţile şi pentru a face faţă provocărilor care vor urma. Echipa de vânzari Allianz-Ţiriac trebuie să continue să joace un rol foarte important în consolidarea şi dezvoltarea pieţei de asigurări din România”, a declarat Horia Ungur, CSO Allianz-Ţiriac.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: