CSR Stiri

HOSPICE Carnival, sarbatoarea pentru clipe de normalitate

24 mai 2016 2 min

HOSPICE Carnival, sarbatoarea pentru clipe de normalitate

Reading Time: 2 minute

HOSPICE Carnival, cea mai frumoasa si antrenanta sarbatoare din anotimpul soarelui, va avea loc in data de 3 iunie, la Gradina Floreasca din Bucuresti! Va fi o seara magica pe care o vom petrece alaturi de oamenii care simt ca traiesc cu adevarat atunci cand isi pot ajuta semenii incercati de destin.

Gazdele petrecerii in acest an vor fi Gianina Corondan, Jojo, Ana Morodan si Marius Vintila. Seara se va incheia cu dans in ritmul melodiilor interpretate de Trupa Lipscani. Participantii vor fi invitati sa lase frau liber imaginatiei si sa redevina copii pentru o seara. Promitem o petrecere de neuitat, distractie autentica data de jocuri inedite, activitati interactive, dans si multe premii-surpriza.

Prima editie care a avut loc in  toamna anului trecut s-a bucurat de un recital oferit de  Trupa „Vocea Romaniei”, momente de magie cu Cristian Pestritu si o petrecere pana in tarziu in noapte alaturi de DJ Wanda. Jocurile de noroc si indemanare au captat atentia participantilor, acestia s-au intrecut si au castigat sute de premii.

Peste 300 de persoane s-au bucurat de atmosfera incendiara a evenimentului si au donat pentru ca micutii care se lupta cu un dusman nevazut sa poata avea parte de clipe de normalitate.

Pretul unui bilet este de 40 euro, iar bilete si informatii pot fi aflate la telefon 0728 280 809 sau pe pagina evenimentului  http://carnival.hospice.ro

HOSPICE CASA SPERANTEI a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania si a oferit, in cei 24 de ani de existenta, ingrijire gratuita pentru peste 20.000 de copii si adulti cu boli incurabile.

Ingrijirea paliativa vizeaza imbunatatirea calitatii vietii pacientilor si familiilor acestora atunci cand se confrunta cu problemele unei boli incurabile, prin ingrijire medicala pentru pacient, sprijin social si consiliere psihoemot­ionala si spirituala pentru pacient si apart­inatori. In fiecare an in Romania peste 150.000 de persoane au nevoie de acest tip de ingrijire.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: