Companii Stiri

Hotel Epoque mizează pe o creștere de 8% până la finalul anului1 min

24/10/2016 1 min read

author:

Hotel Epoque mizează pe o creștere de 8% până la finalul anului1 min

Reading Time: 1 minut

În primele nouă luni ale anului 2016, Hotel Epoque a înregistrat o cifră de afaceri de 1,75 milioane euro, reprezentând o creștere de 6% față de perioada similară a anului trecut. Performanța se datorează creșterii cu peste 41% a vânzărilor rezultate din MICE (Meeting, Incentive, Conference, Event) și cu 11% a restaurantului à la carte.

Potrivit reprezentanților hotelului, oaspeții care trec pragul acestuia sunt preponderent călători străini. Majoritatea provin din țări precum: SUA, UK, Israel, Franța sau Germania.

În perioada ianuarie – septembrie 2016, Epoque a înregistrat o ocupare de 70% în timpul săptămânii și de 64% în zilele de weekend. Reprezentanții companiei anticipează că, până la finalul anului, hotelul va avea venituri de 2,4 milioane de euro, asta însemnând o creștere cu 8% a cifrei de afaceri, comparativ cu anul precedent.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE