Lifestyle Stiri

House of Cards revine în toamnă cu ultimul sezon 

5 mart. 2018 < 1 min

House of Cards revine în toamnă cu ultimul sezon 

Reading Time: < 1 minut

Al șaselea și ultimul sezon din serialul House of Cards va fi difuzat pe Netflix în această toamnă.

Diane Lane și Greg Kinnear vor face parte din distribuție, alături de Robin Wright, dar și de Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott și Boris McGiver.

Filmările au fost reluate anul acesta după ce, în octombrie 2017, au fost întrerupte odată cu apariția primelor acuzații de hărțuire sexuală formulate la adresa actorului Kevin Spacey. La scurt timp după aceea, Netflix a întrerupt colaborarea cu starul american, protagonistul serialului House of Cards.

Claire Underwood (Robin Wright) este personajul central al trailerului noii serii. 

Serialul este produs de studiourile MRC și este prima producție originală Netflix. Producătorii executivi sunt Melissa James Gibson, Frank Pugliese, Robin Wright, David Fincher, Joshua Donen, Dana Brunetti, Eric Roth, Michael Dobbs și Andrew Davies.

În anul 2013, House of Cards a devenit primul serial original online și a primit nominalizări importante la Premiile Primetime Emmy. Seria a primit 53 de nominalizări la Emmy, cu șapte premii câștigate – inclusiv cel mai important Emmy pentru un serviciu de difuzare online, premiul lui David Fincher pentru “Outstanding Directing for a Drama Series”. House of Cards a fost nominalizat la șase premii Golden Globes și a câștigat două. Legendara serie a primit 11 nominalizări pentru Screen Actors Guild și a câștigat două premii, un premiu AFI, patru nominalizări la premiile Writers Guild, cu un premiu câștigat; două nominalizări la BAFTA, patru nominalizări la premiile Producers Guild, două nominalizări la premiile Directors Guild și un premiu Peabody, pe lângă alte distincții. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: