Companii Finanțe Stiri

Servicii financiare pentru vehicule grele prin MAN Finance

23 dec. 2015 2 min

Servicii financiare pentru vehicule grele prin MAN Finance

Reading Time: 2 minute

MHS Truck & Bus, importator general si distribuitor al vehiculelor comerciale MAN in Romania, anunta lansarea parteneriatului local de cooperare cu Porsche Finance Group Romania, finantatorul oficial al marcilor concernului Volkswagen in Romania.

MAN Finance va fi noul brand prin care clientii care achizitioneaza camioane MAN vor beneficia de produse si servicii financiare complete, de la procesul de achizitie si pana la finantare si asigurare.

In contextul unei piete in crestere, principalii jucatori de pe piata de vehicule comerciale grele au identificat nevoia clientilor de flexibilitate in ceea ce inseamna alegerea produsului ce li se potriveste. Noul brand, MAN Finance reprezinta o initiativa ce le ofera clientilor optiuni noi, atat in ceea ce priveste achizitia, cat si finantarea si asigurarea camioanelor, arata compania, intr-un comunicat de presa.

In primele trei trimestre din 2015 inmatricularile de vehicule comerciale de peste 16 tone au atins pentru prima data in Romania un numar de peste 4.900 (din care 109 autospeciale), in crestere cu 40% faţa de aceeasi perioada a anului precedent.

„Lansarea noului parteneriat MAN Finance, in Romania, le ofera clientilor posibilitatea de a obtine de la aceeasi sursa toate serviciile conexe achizitiei. Acest parteneriat uneste oferta variata in materie de vehicule comerciale MAN cu experienta in finantare si asigurare a Porsche Finance Group Romania”, spune Milos Vujanovic, CEO al MHS Truck & Bus Group.

„Proiectul MAN Finance este o premiera, intrucat completeaza portofoliul Porsche Finance Group Romania prin intrarea pe segmentul de finantare si asigurare a vehiculelor grele, ca urmare a parteneriatului cu reprezentantul marcii MAN in Romania. Astfel, noul brand MAN Finance este dovada respectului pe care o aducem clientilor nostri, prin servicii complete de finantare si asigurare a vehiculelor, menite sa le faciliteze acestora activitatea de afaceri”, a declarat David Gedlicka, CEO al Porsche Finance Group Romania.

MAN Finance este un parteneriat care se adreseaza tuturor clientilor existenti sau potentiali de camioane MAN si vizeaza atat clientii de flota, cat si zona de clienti din sectorul IMM. Porsche Finance Group Romania a dezvoltat in acest sens toate fluxurile, produsele si logistica necesare derularii acestui parteneriat in sistem de retail, similar retelei Porsche. Clientii care vor opta pentru produsele si serviciile puse la dispozitie in cadrul parteneriatului pot alege intre achizitia autocamioanelor MAN prin Leasing financiar Clasic, Perfect Leasing sau leasing operational. Clientii care vor opta si pentru o polita de asigurare vor putea alege intre politele de asigurare CASCO si RCA puse la dispozitie de cei 4 asiguratori din portofoliu.

MAN Finance va incorpora resurse bilaterale: compania MHS Truck & Bus va fi responsabila de procesul de vanzare a vehiculelor, inclusiv de promovarea solutiilor de finantare si asigurare MAN Finance, iar Porsche Finance Group Romania va oferi suport pentru vanzari si back-office in tot ceea ce implica finantarea si asigurarea. In cadrul parteneriatului au fost dezvoltate produse financiare si de asigurare dedicate si au fost stabilite noi modalitati de lucru, calibrate pe baza aportului celor doua entitati. Mai mult decat atat, Porsche Finance Group Romania si-a construit o echipa dedicata segmentului de business MAN Finance. Finantarea activitatii MHS Truck & Bus de catre Porsche Finance Group Romania presupune finantarea de vehicule noi si rulate ale importatorului MAN.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: