Tech Stiri

Huawei înlocuiește bateriile smartphone-urilor și tabletelor la prețuri fixe

20 iul. 2021 < 1 min

Huawei înlocuiește bateriile smartphone-urilor și tabletelor la prețuri fixe

Reading Time: < 1 minut

Huawei Consumer BG lansează campania „Înlocuirea bateriei la preț unic” care oferă servicii de înlocuire a bateriei smartphone-ului sau a tabletei utilizatorului, la prețuri avantajoase.

Astfel, în perioada 19 iulie – 31 decembrie 2021, utilizatorii pot solicita înlocuirea bateriei de pe smartphone-urile sau tabletele lor și se pot bucura de un preț redus atractiv, de 99 lei, 109 lei sau 139 lei, în funcție de dispozitiv.

Campania „Înlocuirea bateriei la preț unic” vine în sprijinul tuturor utilizatorilor de produse Huawei cu posibilitatea de prelungire a duratei de viață a dispozitivelor pe care le dețin. Bateriile utilizate sunt modele originale Huawei, asigurând calitate și fiabilitate. În plus, bateria înlocuită beneficiază, timp de 90 de zile, de garanție la reparație.

Utilizatorii pot aduce dispozitivul personal la una dintre locațiile de service Huawei participante în promoție: centrul de service Huawei de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu și centrul de service Huawei de pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 7.

Pentru a avea parte de prioritate în service, aceștia pot programa online reparația. Campania pune la dispoziție serviciul Huawei door-to-door, prin care utilizatorii pot trimite dispozitivul la service de acasă, urmând să îl primească înapoi cu bateria schimbată, fără a fi necesară deplasarea către locație.

Lista de modele eligibile pentru care se aplică acest beneficiu cuprinde atât dispozitive din anii precedenți, cât și modele noi lansate, printre care HUAWEI P40 și P40 Pro sau MatePad Pro.

Aceste beneficii vor fi cuprinse în campania extinsă Huawei Service Festival, o inițiativă menită să extindă durata de viață a smartphone-urilor, prioritizând satisfacția clienților pe toată perioada folosirii unui dispozitiv Huawei, nu numai în momentul achiziționării acestuia.

Huawei Service Festival va începe la finalul lunii iulie și include o prelungire a garanției și reduceri semnificative la piesele de schimb pentru dispozitivele defecte.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: