Lifestyle Stiri

Lipton Ice Tea a dat #verdelamuzica la Tomorrowland

8 aug. 2016 2 min

Lipton Ice Tea a dat #verdelamuzica la Tomorrowland

Reading Time: 2 minute

Lipton Ice Tea a dat #verdelamuzica vara aceasta, oferind fanilor brandului oportunitatea de a ajunge la cel mai apreciat festival de muzică electronică din Europa – Tomorrowland. 12 români, care au răspuns provocărilor lansate de Lipton, au trăit alături de endorserii campaniei experiența unică a celei de-a 12-a ediții a festivalului Tomorrowland din Boom, Belgia.

La festival au participat fanii Lipton Ice Tea din mai multe colțuri ale Europei. Membrii găștii Lipton Ice Tea împărtășesc experiența trăită printr-o serie de declarații despre ce a însemnat pentru ei povestea Tomorrowland:

“Sunt un fericit participant la festivaluri, concerte în aer liber, e drept, de foarte multe ori ca artist pe scenă, mai puțin din public. Tomorrowland a fost o experiență nouă, am simțit cât de cool este să fii în fața scenei și să-i aplauzi pe artiștii ale căror producții le mixez în seturile mele. Weekend-ul cu gașca Lipton a fost excepțional, o spun cu mâna pe inimă. Sunt genul de oameni cu care rămâi prieten și după distracție. Aștept cu nerăbdare Tomorrowland 2017! Sper ca anul viitor să “închid cercul” și să-l simt și de pe scenă, pentru o experiență completă!”, a spus Bogdan Moldovan – Dj Optick.

„Tomorrowland a fost un vis devenit realitate. De când am văzut after-movie-ul ediției din 2012 mi-am spus că trebuie să ajung măcar o dată în viață și acolo. A fost un sentiment de nedescris să-mi văd steagul printre miile de steaguri din întreaga lume, fluturat în fața scenei principale. Mulțumesc Lipton că mi-ați dat #verdelamuzica și că mi-ați oferit cea mai tare experiență a acestei veri! „Problema” e acum că vreau și mai tare să mai merg o dată acolo!”, povestește Alin Pandaru – www.pandutzu.com.  

Prima ediție a festivalului Tomorrowland a avut loc în 2005 și a reunit nume celebre ale scenei muzicale electronice, având peste 10.000 de spectatori prezenți la eveniment. În ultimii cinci ani, Tomorrowland a fost desemnat “Cel mai bun eveniment muzical” în cadrul International Dance Music Awards. Ediția din 2016, cea de-a 12 a festivalului Tomorrowland, reunește peste 180.000 de oameni, peste 400 de artiști prezenți pe cele 20 de scene, în cele trei zile de festival.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: