Companii Stiri

Endava fuzionează cu Velocity Partners

10 ian. 2018 < 1 min

Endava fuzionează cu Velocity Partners

Reading Time: < 1 minut

Compania IT britanică Endava, cu peste 2.000 de angajați în România, a anunțat fuziunea cu Velocity Partners, o companie de dezvoltare software cu o prezență puternică în America Latină.  Ca urmarea a fuziunii, organiziația rezultată va avea peste 4.600 de angajați, iar cele șase centre noi de dezvoltare software din Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia vor completa capabilitățile de livrare existente din locațiile Endava din România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia și Columbia.

Acest lucru va permite Endava, care oferă soluții de Digital Evolution, Agile Transformation şi Automation unora dintre cele mai mari companii la nivel internațional din domeniile financiar-bancar, asigurări, telecomunicaţii, media,technologie, și retail, să se extindă în America de Nord și să ofere la nivel global același model de livrare nearshore care i-a alimentat succesul de-a lungul anilor. Compania are o performanță de business solidă, cu un nivel de creștere anuală de 38% a cifrei de afaceri la nivel de grup, având la bază un mix de creștere organică și o extindere internațională susținută prin fuziuni & achiziții.

În România, Endava a înregistrat în 2017 o creștere de 28%, ajungând la peste 2.400 de angajati in București, Cluj-Napoca, Iași, Pitești și Tg. Mureș și compania planifică să crească numărul de angajați la peste 3.000 in urmatoarele 18 luni.

Velocity Partners are peste 500 de angajați în birourile sale din America de Nord și centre de livrare în Argentina, Uruguay, Columbia și Venezuela.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: