Lifestyle Stiri

Iconic Kids, la Mega Image

8 dec. 2015 < 1 min

Iconic Kids, la Mega Image

Reading Time: < 1 minut

Incepand din aceasta saptamana, produsele Iconic Kids si produse din gama Iconic Health by Camelia Sucu vor fi disponibile in sase magazine Mega Image din Bucuresti (in Piata Charles de Gaulle, Piata Victoriei, soseaua Fabrica de Glucoza, Piata Gemeni, Jolie Ville si in Promenada Mall).

Noile preparate constituie baza unui mic-dejun, dar si a unui pranz, in doua variante propuse de Cristina Mirica, nutritionistul Iconic Health.

Meniul Iconic Kids este impartit in trei categorii: pentru copiii cu intolerante la gluten si lactoza, pentru copiii cu intoleranta la gluten si pentru copiii fara intolerante.

Preparatele pot fi achizitionate online de pe site-ul www.iconichealth.ro, la preturi cuprinse intre 7 si 30 de lei. De asemenea, parintii care doresc solutii individuale in functie de   sensibilitatile copilului, pot apela la specialistii Iconic Kids pentru un meniu personalizat.

Iconic Kids este o divizie noua lansata in cadrul Iconic Health, business co-fondat de Camelia Sucu. Iconic Health by Camelia Sucu este un program care cuprinde Iconic Juices, sucuri 100% naturale din legume si fructe, stoarse prin presare, Iconic Food – mancare sanatoasa, preparata de către nutritionist, cu aport caloric calculat inteligent si Iconic Detox – programe personalizate de detoxifiere.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: