CSR Stiri

Idei smart pentru orase inteligente

sept. 3, 2015 2 min

Idei smart pentru orase inteligente

Reading Time: 2 minute

Autovehicule electrice alimentate la priza, sisteme de management al energiei pentru cladiri “verzi” sau solutii intuitive pentru automatizarea masinilor si robotilor industriali – asa raspund companiile prezente la International Electric & Automation Show (IEAS) provocarilor urbane aparute in dezvoltarea oraselor inteligente.

“Tema editiei de anul acesta de la IEAS, dezvoltarea orasului inteligent (Smart City), reprezinta un concept foarte apropiat de noi, deoarece Schneider Electric are o experienta internationala vasta in dezvoltarea oraselor inteligente si o preocupare constanta in rezolvarea provocarilor urbane. Vizitatorii de anul acesta vor avea ocazia de a descoperi noutatile companiei in sectorul industrial si in cel al cladirilor comerciale si rezidentiale, de a participa la demonstratii practice si de a testa autovehicule electrice alimentate cu ajutorul solutiilor de incarcare Schneider Electric”, a declarat Florentina Totth (foto), Președinte Schneider Electric Romania și Republica Moldova, intr-un comunicat de presa.

International Electric & Automation Show va avea loc in perioada 8-11 septembrie, la Palatul Parlamentului din București, iar Schneider Electric va lansa, in premiera nationala, o noua gama de variatoare de turatie, Altivar Process, destinata industriei tratarii apei (potabila sau uzata), a petrolului si gazelor, a mineritului, mineralelor si metalelor, precum si industriei alimentare. O alta noutate este gama de produse Altivar 1200, care cuprinde convertizoare de frecventa pentru aplicatii de medie tensiune, cu puteri de pana la 16.2 MW.

Printre solutiile destinate sectorului industrial, prezentate de Schneider Electric la IEAS, se numara si MachineStruxture. Functiile aceastei solutii intuitive pentru automatizarea masinilor si robotilor industriali vor fi exemplificate prin intermediul unui atractiv demo. De asemenea, gama de relee inovatoare Zelio Relays va fi prezentata in cadrul unui panou functional.
Tot la aceasta editie a IEAS, Schneider Electric le va oferi participantilor la targ o demonstratie practica de diagnoza a intreruptoarelor de putere, cu ajutorul ProDiag Breaker, un performant instrument de diagnoza. Demonstratia se va realiza din ora in ora.
Compania va aduce in fața publicului IEAS si soluții destinate sectorului de cladiri, precum un panou functional Smart Panel si un demo al acestei solutii de management al energiei. In acelasi timp, vizitatorii vor afla mai multe despre casele inteligente prin intermediul unui panou functional KNX si al solutiilor HomeLYnk si SpaceLYnk, care conecteaza toate functiile unei cladiri mici si mijlocii. De asemenea, compania va aduce, in cadrul targului, gama de intrerupatoare Unica pentru sectorul rezidential.
Schneider Electric va fi prezenta si in zona exterioara a targului, cu un stand destinat solutiilor de incarcare a vehiculelor electrice.

Pentru a ramane conectati pe perioada evenimentului, Schneider Electric va oferi participantilor posibilitatea sa-si incarce gratuit dispozitivele electronice, la standul companiei, utilizand prizele Unica USB.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: