Companii Stiri

Noi chiriași pentru clădirea de birouri the Light

2 iul. 2020 3 min

Noi chiriași pentru clădirea de birouri the Light

Reading Time: 3 minute

River Development, compania care dezvoltă proiectul mixed-use THE LIGHT, are un nou chiriaș în clădirea The Light One și anume CTP, liderul de piață în spații industriale și logistice atât în România cât și în Europa Centrală și de Est.

„Echipa noastră a crescut o dată cu portfoliul CTP în România, de aici și nevoia unui nou spațiu, adiacent, și fără să înlocuiască birourile noastre foarte confortabile din CTPark Bucharest de pe A1. Am ales THE LIGHT și datorită commitment-ului nostru fată de zona limitrofă de vest a Bucureștiului, dar și pentru că River Development este un partener pe care îl apreciem pentru flexibilitate și credibilitate, livrând corect și la timp spațiul agreat, iar clădirea The Light One corespunde standardelor noastre de calitate, dar mai ales cerințelor colegilor noștri”, a spus Ana Dumitrache, Country Head CTP România.

The Light One este prima clădire de birouri de clasa A din cele trei planificate în proiectul mixed-use office & rezidențial și alte facilități conexe – The Light. Clădirea are o suprafață închiriabilă de 21.653 mp (GLA) și un regim de înălțime de 11 etaje (2S + P + 11 etaje). Poziționat într-o zonă foarte accesibilă, pe Bulevardul Iuliu Maniu, proiectul este amplasat în cel mai nou pol de dezvoltare imobiliară – zona de centru-vest a Bucureștiului, la 280 m de stația de metrou Politehnica și 10 minute de centrul orașului.

the Light

În ultimii 3 ani, River Development a livrat clădiri de birouri clasa A cu o suprafață totală închiriabilă de 60.000 mp, din care aproximativ 22.000 mp în clădirea The Light One. Clădirea este un „far” al inovației și aduce în București o serie de noutăți care o diferențiază în piață: fațada clădirii este una din puținele din România care a beneficiat de testare la scară reală pentru infiltrații (aer-apă-vânt) la sediul Reynaers Technology Centre (Belgia); add-on factor-ul de doar 5% este unul din cele mai mai scăzute niveluri din piață.

CTP se alătură mixului variat de chiriași prezenți deja în clădirea The Light One: Clinica Medicală Regina Maria, cu cea mai mare policlinică privată de pediatrie din București, un nou centru Kinetic, centrul de wellness Sweat Concept One, noul centru multilingv de Customer Management al Comdata, precum și companii din alte industrii care vor avea spații dispuse la etaje diferite.

În prezent, River Development dezvoltă proiectele THE LIGHT (Bulevardul Iuliu Maniu) și Sema Parc (Splaiul Independenței). Proiectul mixed-use THE LIGHT, cu funcționalități în domeniul office și rezidențial și alte facilități conexe are o suprafață totală construită de peste 150.000 de metri pătrați, dintre care aproape 100.000 de metri pătrați reprezintă suprafața închiriabilă de birouri. The Light One este prima clădire de birouri livrată din cele trei planificate și a fost livrată în anul 2019.

Concentrarea companiei este acum în Sema Parc unde se lucrează la cele două clădiri de birouri de clasa A: London & Oslo , care vor avea o suprafață totală închiriabilă de 31.524 mp (London – 21.347 metri pătrați, Oslo – 10.177 metri pătrați). Clădirile sunt estimate pentru livrare in T3 2021.

the Light

The Light este un proiect mixed-use cu funcționalități în domeniul office și rezidențial și alte facilități conexe, precum zone pentru relaxare & socializare. Suprafață totală construită este de peste 150.000 de metri pătrați, dintre care aproape 100.000 de metri pătrați reprezintă suprafața închiriabilă de birouri. Segmentul de birouri este proiectat în trei clădiri distincte – The Light One, The Light Two și The Light Three – cu un regim de înălțime cuprins între 11 și 18 niveluri, în timp ce ansamblul rezidențial este prevăzut cu 196 apartamente, o zonă pentru retail și o zonă de 2,000 metri pătrați alocată facilităților de well-being (fitness și spa).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: