Companii Stiri

IFA Berlin 2019: Beko lansează noi tehnologii și produse

9 sept. 2019 3 min

IFA Berlin 2019: Beko lansează noi tehnologii și produse

Reading Time: 3 minute

Beko anunță lansarea celor mai inovatoare tehnologii și produse în cadrul celui mai mare târg de electronice și electrocasnice, IFA Berlin 2019.

Toate lansările de tehnologii și produse Beko au ca scop îmbunătățirea stilului de viață al consumatorilor, dar și conservarea mediului înconjurător prin reducerea consumului de energie și de apă. Electrocasnice mici, aparate frigorifice, mașini de spălat sunt proiectate de Beko pentru adoptarea unui stil de viață mai sănătos.

Beko anunță că, începând cu anul 2020, o parte dintre frigidere vor veni echipate cu tehnologia HarvestFresh, tehnologie care păstrează aspectul și valoarea nutrițională a alimentelor la cel mai înalt nivel.

Tehnologia HarvestFresh se bazează pe puterea combinației de lumini, verde, albastru și roșu care imită ciclul soarelui și lumina solară timp de 24 de ore. Astfel, alimentele sunt expuse unui mediu natural care le ajută să se mențină la fel ca în ziua în care au fost cumpărate.

În plus, studiile au demonstrat că această tehnologie va ajuta la conservarea nivelului de vitamine A și C din fructe și legume.

Beko a lansat EverFresh+, cea mai nouă tehnologie de refrigerare, care creează variații de temperatură în compartimentele de fructe și legume pentru a reduce umiditatea creată prin canalele de aer. Astfel, alimentele se păstrază proaspete pentru o durată mai mare de timp, prospețimea fructelor și legumelor durează pânăla 30 de zile, de trei ori mai mult decât în mod obișnuit.

Beko își concentrează eforturile și pe dezvoltarea tehnologiilor care contribuie la conservarea nutrienților în timpul dar și după pregătirea preparatelor culinare. Așadar, tehnologia storcătorului Beko Slow Juicer zdrobește fructele și legumele cu 60 RPM pentru a obține cu 80% mai multe vitamine și cu 15% mai mult suc decât un storcător obișnuit.

Un storcător obișnuit taie fructele cu lamele de metal, conducând către o oxidare mai rapidă. Din pricina oxidării se pierd nutrienți. Beko Vacuum Blender rezolvă această situație prin eliminarea aerului din recipient înainte de a porni aparatul. Astfel se păstrează nutrienții în sucuri pe timp îndelungat și facilitează pregătirea sucurilor cu o noapte înainte și consumul lor la fel de proaspete a doua zi.

Beko Soup Maker este produsul cu 5 programe presetate: de la supe și sosuri cu consistențe diferite, la smoothie-uri, funcția pentru gheață și funcția de auto-curățare. În plus, Beko Soup Maker păstrează supa caldă până la 40 de minute după ce aceasta a fost pregătită, asigurând o temperatură optimă constantă pentru servire.

Cuptorul Beko CombiSteam oferă o tehnologie unică, perfectă pentru a crea feluri de mâncare rapide și sănătoase. Este un cuptor multifuncțional care incorporează cuptorul cu abur și unul obișnuit, adaptându-se fiecărui stil de gătit.

Tehnologia Beko AutoDose depistează murdăria de pe vase sau haine și încarcă automat în dispenser cantitatea potrivită de detergent și balsam.

Datorită noului design al cuvei, mașina de spălat Beko AquaTech reduce la jumătate timpul de spălare prin valorificarea puterii naturale a apei. Această mașină de spălat se asigură că rufele sunt atinse de detergent pentru o spălare optimă.

Foto: © Carlos Restrepo | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: