Lifestyle Stiri

Ileana Badiu face un apel către toate persoanele publice din România să informeze corect publicul despre vaccinare

21 oct. 2021 2 min

Ileana Badiu face un apel către toate persoanele publice din România să informeze corect publicul despre vaccinare

Reading Time: 2 minute

Ileana Badiu a lansat campania social media #aldoișpeleaceas, cu scopul de a-i convinge pe oameni privind beneficiile vaccinului contra COVID-19 și le recomandă celorlalte persoane publice din România să își folosească influența în mediul online pentru a informa corect publicul și a-l convinge să apeleze la vaccin pentru a pune capăt pandemiei.

Inițiativa a fost luată după ce vedeta și cei apropiați din familia sa au fost infectați cu noul coronavirus și au trecut cu bine peste această încercare, fiind vaccinați. 

Ileana Badiu a ținut un jurnal online în această perioadă și a transmis publicului, prin postările sale pe social media, ce a însemnat pentru ea lupta cu boala, precum și beneficiile faptului că a fost vaccinată.

Prin postările sale pe acest subiect, în doar 7 zile, Ileana Badiu a convins peste 1000 de oameni să se vaccineze, prin argumente clare, susținute din punct de vedere medical și prin propria experiență cu boala. Persoanele care au mers să se imunizeze la îndemnul Ilenei s-au alăturat, la rândul lor, acestei campanii, făcând postări folosind hastag-ul #împreunăreușim.

„Nu pot să stau fără să fac nimic, să văd cum oamenii mor cu soluția pe masă, refuzând să creadă în știință și logică. Nu pot să stau pasivă și să văd cum ne scufundăm. Am văzut că explicațiile logice, oferite cu empatie și perseverență, au ecou. Oamenii capătă încredere atunci când puterea exemplului îi liniștește. Cred că, dacă am fi mai mulți în această campanie, am putea înclina balanța înspre normalitatea celorlalte țări măcar acum, în #aldoișpeleaceas”, declară Ileana Badiu.

Vedeta face apel către toate persoanele publice din România să o susțină în acest demers.

„Este păcat că niciuna din persoanele publice nu se preocupă de educarea comunității și de convingerea oamenilor de a merge spre vaccinare. Este singura noastră șansă de a reveni pe linia de plutire, de a nu mai asista cu pasivitate la tragedia care se desfășoară în jurul nostru. Avem o voce în online și cred că ar trebui să o folosim! Sper ca, în zilele următoare, cât mai multe persoane publice să mi se alăture în această campanie, să îmi sprijine demersul și să facă în online postări de îndemn la vaccinare cu hastag-ul #aldoișpeleaceas”, încheie Ileana Badiu.

Photo 209062337 © Phuttaphat Tipsana | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: