Companii Stiri

Lidl, Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei1 min

15/12/2015 < 1 min read

Lidl, Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei1 min

Reading Time: < 1 minut

Dupa o perioada de un an in care compania a pus la dispozitia Casei Regale a Romaniei pentru testare produse din gama completa comercializata in magazinele din tara, Lidl Romania a primit distinctia de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei in cadrul unei ceremonii organizate pe 14 decembrie la Palatul Elisabeta.

Colaborarea dintre Lidl Romania si Casa Regala a Romaniei a inceput din 2014, atunci cand Lidl a asigurat produsele necesare pentru cadourile familiilor nevoiase din comuna Savarsin, judetul Arad. Astfel, un total de 300 de pachete, continand atat produse alimentare, cat si de ingrijire personala, au fost inmanate persoanelor defavorizate din comuna de insusi Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei.

Reteaua Lidl Romania numara, in momentul de fata, un total de 192 de magazine in toata tara si peste 4.200 de angajati in reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si in sediul central.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE