Lifestyle Stiri

Ilie Nastase, in echipa de consultanti Eurosport

17 mai 2016 < 1 min

Ilie Nastase, in echipa de consultanti Eurosport

Reading Time: < 1 minut

Ilie Nastase se alatura echipei de consultanti ai canalului Eurosport si va comenta meciurile de la editia din acest an a turneului de la Roland Garros impreuna cu Chris Evert si John McEnroe.

Vesti bune pentru fanii sportului alb din tara. Eurosport a anuntat astazi ca Ilie Nastase, fostul “numar 1 mondial” si castigator a doua turnee de Mare Slem, se va alatura echipei formate din Chris Evert si John McEnroe. Ilie Nastase isi va oferi expertiza de cunoscator al tenisului si va modera interviuri dedicate transmisiunilor pentru Romania. Comentariile acestuia in calitate de expert vor putea fi urmarite si in transmisiunile Eurosport adaptate specificului altor tari. Fanii se vor putea bucura de opiniile acestor experti din lumea tenisului prin comentariile lor in direct in timpul meciurilor, de analizele partidelor realizate din studio, de programele speciale dedicate turneului din Franta, precum si emisiunii “Game, Set, Mats”, un program de referinta al grilei Eurosport.

“Sosirea la Paris si intrarea in arenele de la Roland Garros sunt de fiecare data ceva special pentru mine, pentru ca readuc la viata minunatele amintiri ale victoriei mele de aici, din 1973, dar si pe cele legate de primul meu turneu de acest gen, unde am participat in urma cu 50 de ani. Intotdeauna mi-a placut sa distrez fanii cand eram pe teren si abia astept sa o fac si pe ecran alaturi de echipa Eurosport, marcand astfel un moment important al carierei mele”,  a precizat Ilie Nastase.   

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: