Marketing Stiri

Tudor Chirila, noul antrenor “Vocea Romaniei”

3 iul. 2014 2 min

Tudor Chirila, noul antrenor “Vocea Romaniei”

Reading Time: 2 minute

Tudor Chirila intregeste echipa de antrenori de la Vocea Romaniei, compusa din Loredana, Marius Moga si Smiley.

Tudor ChirilaPavel Bartos va fi in continuare gazda show-ului

Vocalist al formatiilor “Vama Veche” si, ulterior, “Vama”, Tudor are o cariera de peste 18 ani in muzica, timp in care a compus peste 80 de cantece.

“De-a lungul timpului am refuzat multe oferte in televiziune. Mi s-au propus diferite formate, dar nu reuseam deloc sa ma imaginez in postura de TV host. Actor si cantaret e cateodata chiar prea mult. Cu atat mai legitima devine intrebarea: De ce Vocea Romaniei? Pentru ca imi place ideea ca as putea sa impartasesc cateceva din experienta mea unor oameni care vor sa reuseasca in muzica. In viata mea am invatat multe si pe gratis de la oameni generosi. In al doilea rand sper ca prezenta mea in acest show va aduce mai mult in atentia publicului muzica pop-rock, care in momentul de fata nu beneficiaza de expunereape care o merita. Mi-as dori sa gasesc voci pe care sa le conving sa cante rock, sa se exprime rock sau pop-rock. Cred ca in muzica rock exista multa energie si libertatesi cred ca Vocea si concurentii din echipa mea le-ar putea aduce oamenilor aminte de asta. Cand spun rock ma gandesc la o plaja mai larga de genuri: blues, jazz, funk. Este vorba despre atitudine: Frank Sinatra este rock pentru mine. Gil Dobrica, la fel. Vocea Romaniei trebuie sa fie rock. Libera, puternica, sexy”, declara Tudor Chirila.

“Toamna trecuta l-am invitat pe Tudor sa cantam impreuna la Sala Palatuluisi la repetitii mi-a urat sa castig Vocea Romaniei. Anul asta, va avea el sansa sa fie castigatorul celui mai tare talent show muzical. Cred ca aveam nevoie de talentul si profesionalismul lui si ii urez bun venit in echipa. Dar anul asta eu castig!..Vorba lui”, a declarat Loredana.

Si Smiley ii ureaza bun venitlui Tudor in echipa: „In echipalui Tudor vor veni voci pe care doar el le poate descoperi, acoperind in acest fel un segment nou de talente. Este un adversar redutabil, sunt convins ca-si va construi o echipa foarte puternica si va aduce un mare plus competitiei.”

„Eu il stiu de ‘La Radio’, credeam ca are doar ’18 ani’, i se mai spune ‘Zmeul’, pentru ca nu-i usor sa mergi ‘Pe sarma’ atatia ani prin industria asta, de aceea il inteleg cand zice cateodata ‘Nu am chef azi’! Ma bucur ca am ramas alaturi de Smiley si Loredana pe care ii respect, si ca am ocazia sa lucrez cu un om talentat pe atat de multe planuri cum e Tudor Chirila! Tudor, bine ai venit in gasca noastra! La noi, Vocea e in continuare factorul decisiv”, completeaza Marius Moga.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: