Marketing Stiri

IMAGE PR crede in educatie

28 oct. 2015 < 1 min

IMAGE PR crede in educatie

Reading Time: < 1 minut

IMAGE PR a renovat si dotat complet o sala de curs a unei facultati din Romania, confirmandu-si astfel interesul in dezvoltarea si formarea profesionistilor de relatii publice.

Initiativa, cu ocazia aniversarii a 20 de ani piata locala de comunicare, este parte a unui parteneriat incheiat pe o durata de sapte ani cu Universitatea din Bucuresti – Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC) si Asociatia Proiect Urban.

In prima faza a colaborarii, vechea sala 607 de la Etajul 6 al Corpului A, Complex “Leu” a fost modernizata total, de la refacerea peretilor, tavanului si pardoselii si producerea unui nou mobilier, pana la dotarea acesteia cu mijloace tehnologice moderne, gratie unui parteneriat cu BenQ Romania. In plus, sala va dispune de o biblioteca proprie, ce contine carti de specialitate, recomandate si oferite de consultantii IMAGE PR. In fiecare an, peste 500 de studenti vor beneficia de “Laboratorul IMAGE PR” si isi vor da intalnire cu cadrele didactice #la607.

In fazele urmatoare ale proiectului, IMAGE PR se va implica activ in educarea studentilor, prin organizarea de competitii pe teme de comunicare, prin participarea la cursuri si seminarii sau prin atragerea de profesionisti din diferite sfere ale industriei comunicarii pentru a participa la cursurile derulate in facultate.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: