Lifestyle Stiri

Inca cinci zile de inscrieri la Urbaniada

9 dec. 2015 < 1 min

Inca cinci zile de inscrieri la Urbaniada

Reading Time: < 1 minut

Inscrierile in competitia Urbaniada, lansata de catre ING Bank si The Institute, se incheie pe data de 14 decembrie 2015.

Urbaniada este o competitie publica deschisa arhitectilor, urbanistilor, publicitarilor sau membrilor organizatiilor neguvernamentale care au in plan proiecte de arhitectura, urbanism sau interventii publice, pentru care ING Bank pune 250.000 de euro la bataie. Valoarea unui premiu variaza intre 15.000 si 100.000 de euro.

Inscrierile se fac pe site-ul www.urbaniada.net. Se cauta proiecte ce au impact asupra unor comunitati mai mari, specifice marilor orase, cu o populatie minima de 100.000 de locuitori.

Juriul este format din noua specialisti in arhitectura, urbanism, sociologie si antropologie – Adrian Soare (Arhitect-Partener – SYAA), Andrei Serbescu (Arhitect-Partener ADN BA), Attila Kim (Arhitect), Bogdan Iancu (Lector universitar Departamentul de Sociologie, Facultatea de Stiinte Politice – SNSPA), Mircea Toma (Presedinte ActiveWatch), Oana Preda (Director Executiv CeRe), Rudolf Grӓf (Arhitect-Partener Vitamin Architects), Teodor Frolu (arhitect, antreprenor si co-initiator Rowmania) si Vera Marin (Arhitect urbanist, presedinte al Asociatiei pentru Tranzitie Urbana din Romania).

Jurizarea se va face intr-o prima etapa online. In urma acesteia, primele opt proiecte cu cele mai mari note vor intra ȋn a doua etapa de concurs, in care candidatii isi vor prezenta individual proiectele in fata juriului si a board-ului de CSR ING, alcatuit din angajati ai bancii.

Finalistii vor fi anuntati pe 20 ianuarie 2016, iar lista proiectelor castigatoare va fi facuta publica pana pe 1 martie 2016. Proiectele castigatoare vor fi implementate pana la 1 noiembrie 2016. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: