Business Companii Stiri

Încă două zile pentru înscrierea în competiția Future Makers, cu premii totale de 20.000 de euro

1 iun. 2020 2 min

Încă două zile pentru înscrierea în competiția Future Makers, cu premii totale de 20.000 de euro

Reading Time: 2 minute

Tinerii cu idei antreprenoriale orientate către viitor mai au la dispoziție doar 2 zile pentru a aplica la competiția Future Makers. Termenul limită este 3 iunie şi sunt așteptate să aplice echipe cu cel puțin jumătate tineri între 18 şi 29 de ani care au idei de business pe care vor să le transforme în realitate.

Future Makers este un program educațional de antreprenoriat adresat tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani, în zeci de ateliere de antreprenoriat în 2020. Aflat anul acesta la a treia ediție programul pune la dispoziție premii totale în valoare de 20.000 euro, incubare și mentorat pentru idei care propun soluții concrete de rezolvare a provocărilor pe care viitorul ni le pregăteşte. 

România are nevoie acum de multe soluții care să susțină  adaptarea la riscul pandemiei, la noile forme de muncă, comerț, entertainment, educație, transport, interacțiune în spații publice, și generația care intră în perioada următoare pe piața forței de muncă va găsi mai puține lucruri de-a gata și mai multe de creat. Fie că soluția ia forma unui viitor SRL, proiect sustenabil de ONG, mișcare civică care își caută un model sustenabil, noi putem ajuta cu formatori specializați, mentori, conectare internațională și premiile de 20.000 de euro.

EcoTree, Aventurile lui Tzitzi-Poc, I’m Fine, Veltra Bikes, Auttie, Re-cycled sunt câteva din ideile câștigătoare din anii trecuți, și într-o ediție extraordinară în luna martie, 3 soluții românești la provocările Covid-19 au primit deja suport financiar și mentorat în Future Makers: VecinulTau.ro, platformă de ajutor în vecinătate, Air Up – prototip de ventilator medical și Smart Disinfection System, poartă de dezinfectare.

Membrii juriului Future Makers: George Buhnici (antreprenor), Andreea Roșca (antreprenor), Marius Ștefan (Autonom), Sergiu Neguț (MSM/ FintechOS), Paris Nikolopoulos (Coca Cola România), Ioan Iacob, (Qualitance), Mihai Toader-Pasti (EFdeN), Ionuț Bonoiu (Forbes România), Irina Anghel Enescu (South Eastern European Private Equity & VC Association) și Viorel Urda (marele câștigător Future Makers 2019)

Înscrierile au loc se pot face aici.  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: