BizRemote by certSIGN Lifestyle Stiri

Wizz Air suspendă mai multe rute din și spre România. Ce destinații sunt afectate

21/07/2020 < 1 min read

Wizz Air suspendă mai multe rute din și spre România. Ce destinații sunt afectate

Reading Time: < 1 minut

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat că, din cauza restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile române, suspendă toate rutele dintre România și Suedia, Portugalia, Israel și Emiratele Arabe Unite până pe 31 iulie inclusiv.

Totodată, din cauza restricțiilor introduse de autoritățile austriece, zborurile dintre România și Austria sunt suspendate până la aceeași dată.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial.

Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Wizz Air a anunțat luna trecută lansarea a opt noi rute de la București către destinații din Italia, Norvegia, Germania și Grecia, zborurile urmând să fie disponibile din august, cu prețuri începând de la 119 lei. De asemenea, compania aeriană va zbura tot din august din București spre Palma de Mallorca de două ori pe săptămână.

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă