Marketing Stiri

Inca un premiu pentru #MecSalutaJunimea

apr. 27, 2016 < 1 min

Inca un premiu pentru #MecSalutaJunimea

Reading Time: < 1 minut

Agentia de digital Tribal Worldwide Romania si McDonald’s Romania au primit trei premii pentru campania #MecSalutaJunimea in cadrul competitiei In2 Sabre Awards EMEA: premiul cel mare la categoria Best Use of Facebook si 2 certificate de excelenta la categoriile Non-Journalistic Influencers and Communities si Crowd-sourcing & Co-creating.

Tribal WorldWide Romania si McDonald’s Romania au creat in 2015 prima campania locala a unui brand, in Dark Social – #MecSalutaJunimea.

Gold Sabre Awards EMEA isi va anunta castigatorii in luna mai, in cadrul ceremoniei de la Berlin, unde aceeasi campanie, #MecSalutaJunimea, este nominalizata pentru Marele Premiu la categoria Marketing To Youth.

In2 Sabre Awards este competitia internationala ce recunoaste si rasplateste excelenta in diverse categorii de comunicare, accentul fiind pus pe inovatie si creatie de continut in campaniile desfasurate de branduri si agentii. Este de asemenea cea mai mare competitie globala de PR, organizata de The Holmes Report, iar intrepatrunderea dintre PR, digital si Social Media este tot mai mult pe harta acestei competitii in ultimii ani.

Printre celelalte premii obtinute de campania #MecSalutaJunimea se mai numara: Best Microsite, Best Brand Associated Community si Premiul Publicului la Internetics 2015, Golden Award in Excelence categoria Social Media la PR Awards 2015.

De asemenea, agentia de PR Porter Novelli Romania, membra a The Group din care face parte si Tribal, a fost premiata cu Certificatul de Excelenta in categoria Thought Leadership in PR la In2 Sabre Awards EMEA 2016 pentru INTO, un instrument de comunicare de brand dezvoltat de divizia de inovatie din cadrul agentiei.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: