MarComm Marketing Publicitate Stiri

Încep înscrierile la The Alternative School pentru Roger Hatchuel Academy 2021

3 aug. 2020 < 1 min

Încep înscrierile la The Alternative School pentru Roger Hatchuel Academy 2021

Reading Time: < 1 minut

Pentru al 17-lea an consecutiv, The Alternative School organizează selecția pentru Roger Hatchuel Academy, un prestigios accelerator de carieră pentru tinerii cu vârste între 18 și 23 de ani, pasionați de creativitate, marketing, arte vizuale și disciplinele comunicării, în general.

Prin intermediul acestui program, aproximativ 30 de studenti de naționalități diferite se reunesc pe durata festivalului Cannes Lions, după ce, în prealabil, au câștigat competițiile locale din țările de origine.

Organizată în parteneriat cu Google Creative Campus, Roger Hatchuel Academy oferă un program de învățare intens și divers, care îi va ajuta pe studenți să descopere noi direcții ale industriei și să obțină o perspectivă globală, orientată spre viitor, prin specializări și networking.

CUM TE POȚI ÎNSCRIE ÎN COMPETIȚIA LOCALĂ?

Trimite un video de 2 minute în limba engleză în care te prezinți și în care argumentezi pentru jurați ce te face pe tine creativul potrivit să reprezinte România la Roger Hatchuel Academy (link de Youtube), împreună cu CV-ul/portofoliul tău.

Competiția este deschisă studenților până în 23 de ani, iar înscrierile sunt acceptate până pe data de 15 octombrie.

Taxa de participare la competiția locală este de 50 de euro și include feedback de la trei alumni Roger Hatchuel și trei jurați, cu accent pe modul în care ar trebui îmbunătățită propunerea filmului, precum și ședinte one-on-one de personal branding prin intermediul MEALCHEMY.COM. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: