Stiri

Începe a III-a ediție a evenimentului Top Culinary Trends

Reading Time: 2 minute

Marți, 7 noiembrie 2017 la Hotel Radisson Blu din București, va avea loc a III-a ediție a Top Culinary Trends, evenimentul dedicat profesioniștilor din industria culinară din România, organizat de revista Trends HRB.

Top Culinary Trends își propune să ducă gastronomia la un nou nivel. Evenimentul va fi unul  interactiv, în trend, structurat pe demonstrații, degustări și seminarii, care vine la pachet cu multe sesiuni de networking.

Demonstrațiile, sfaturile și trucurile împărtășite de bucătari de renume vor fi sarea si piperul evenimentului:

  • Ciprian Nicolescu, Corporate Chef, Trattoria Buongiorno
  • Ashlie Dias, Executive Chef, Hotel Sheraton București
  • Antonio Passarelli, Celebrity Chef
  • Jakob Hausmann, Executive Chef, Mica Elveție
  • Liviu Lambrino, Head of R&D, Carpathian Ostrich Alliance
  • Mihaela Dima, Pastry Chef Athénée Palace Hilton
  • Jonas Schafer, Chef & Proprietar, Valea Verde
  • Cristian Dumitru, Culinary Instructor, Horeca School Craiova
  • Luca Berardo, Chef, Musset Lounge & Beach

Dezbaterile vor fi purtate în cadrul celor trei seminarii:

Tehnologia, factorul X al bucătăriei moderne
Moderator: Mihail Tănase, Editor Trends HRB
Dintre speakeri: Jakob Hausmann, Executive Chef, Mica Elveție; Simona Pope, Chef Cofetar & Decorator, Cofetăria Alice; Ciprian Nicolescu, Corporate Chef, Trattoria Buongiorno; Radu Tănase, Partener, Calif; Marius Mocian, Head of Sales, hipMenu

Infuzie de legislație pentru un business sănătos 
Moderator: Daniel Mischie, CEO Grupul City Grill
Dintre speakeri: Ovidiu Bălăceanu, Managing Associate, Reff & Asociații; Irina Nuțescu, Manager Consultanță Fiscală, PwC România; Lt. Col. Marian Badea – Șef Serviciu ISU București-Ilfov

Gastronomia, de la pasiune la afacere și viceversa 
Moderator: Cezar Munteanu, Senior Lector în Gastronomie
Dintre speakeri: Alex Dumitru, Executive Chef, Atra Doftana; Alex Braga, Private Chef; Ana Consulea, Chef Cofetar & Antreprenor, Zexe Braserie; Alexandru Manole, Partener, Burger Van; Sorin Barbu, Proprietar, Restaurant Alioli & La Finca

La eveniment sunt asteptați peste 300 de profesionști (60% bucătari, 20% manageri horeca, 20% furnizori/consultanți). Programul este disponibil pe site-ul evenimentului: https://www.topculinarytrends.ro/program

Foto: Site eveniment

Lelia Petrescu

Recent Posts

Record de credite noi pentru persoane fizice la BRD: 2,35 mld. lei în primul trimestru din 2024

În primul trimestri din 2024, venitul net bancar al Grupului BRD a atins o creștere de 5,3% față de aceeași…

24 de ore ago

Claudiu Butacu & George Constantin: Sustenabilitatea, dincolo de definiții

Sustenabilitate [substantiv feminin, (numai) singular] – capacitatea de a exista constant. Nu este definiția noastră, ci primul rezultat al unei…

o zi ago

Schimbare la vârful Tuborg România: Yoav Bar preia funcția de CEO

Tuborg România anunță o schimbare strategică în managementul organizației, prin aducerea lui Yoav Bar la conducerea companiei, în funcția de…

2 zile ago

Profit de 390 mil. lei pentru Raiffeisen Bank România în primul trimestru din 2024

Raiffeisen Bank a înregistrat în primul trimestru din 2024 o creștere de 50% pe segmentul planuri de investiții, pensii private…

2 zile ago

Primul teatru construit de la 0 de comunitate, Grivița 53 mai are nevoie de 500.000 euro

Proiectul născut din crezul artistic al scriitoarei și regizoarei Chris Simion Mercurian prinde tot mai mult contur existențial. După 8…

2 zile ago

Smartphone-urile HUAWEI Pura 70 sunt disponibile la precomandă în România

Noile smartphone-uri HUAWEI Pura 70 Ultra, HUAWEI Pura 70 Pro și HUAWEI Pura 70 sunt disponibile la precomandă în România.…

2 zile ago