MarComm Stiri

Începe un nou semestru Eurobest la The Alternative School

2 oct. 2019 < 1 min

Începe un nou semestru Eurobest la The Alternative School

Reading Time: < 1 minut

Semestrul Eurobest / The Alternative School – a 15-a ediție –  începe pe 17 octombrie. Cele 7 întâlniri au loc în serile de marți și joi, de la 7 pm la 9 pm și sâmbăta de la ora 11 am, în spațiul de la Rogalski Damaschin. Costul de participare este de 200 de euro / persoană. Brief-urile din cadrul workshopurilor vor fi rezolvate în echipă.

La școală vin speakeri cu rezultate și expunere în mediul internațional: Diana Stafie – Future Station, Alina Cătălina Bănuleasa – Design Thinking Society, Ion Cojocaru – McCann, Anca Ifrim – Heist Industries, Miruna Mihalache – Albalact, Filip Gonzacenco – Publicis Paris, Mihai Gongu – Cheil, Isabella Brănișteanu – Thinkegic.

Topicurile acoperă subiecte legate de inteligența emoțională, eficiența creativă, creșteri exponențiale via Modelul ExO, limbaje vizuale, kindful brands, viitorul mediei, digital, tech+AI, private labels, insight cultural, design thinking, piețe evoluate și înțelepciunile asociate.

Sunt așteptați oameni de la client și din agenții, din toate departamentele conectate direct sau indirect la comunicare, în esență gulere albe, care vor să fie la curent la tot ce mișca nou și interesant la nivel global.

La școală, dincolo de cursuri, au loc și două competiții: una – dedicată celor de până în 30 de ani – în urma căreia va fi selectată o echipă câștigătoare ce va reprezenta România la Eurobest, într-un concurs european de comunicare integrata, care are loc în Polonia, între 29 noiembrie și 1 decembrie.

Cea de-a doua competiție se adresează celor de până în 23 de ani. În urma ei vor fi aleși 3 potențiali candidați pentru Academia Roger Hatchuel, care are loc pentru o săptămâna, la Cannes Lions, în 2020.

Persoanele de peste 30 de ani care vor să participe la școală au acces doar la cursurile din București.

Mai multe detalii, aici

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: