Stiri

Industria de retail și FMCG și-a desemnat câștigătorii la Progresiv Awards2 min

04/04/2019 2 min read

author:

Industria de retail și FMCG și-a desemnat câștigătorii la Progresiv Awards2 min

Reading Time: 2 minute

Progresiv Awards 2019 și-a desemnat câștigătorii celei de-a patra ediții a competiției în cadrul Galei desfășurate la Casino Sinaia, în seara zilei de 14 martie, eveniment care a reunit peste 450 de profesioniști din retail & FMCG. Vedetele serii au fost Ursus Breweries și Farmec S.A, singurele companii care au plecat acasă cu câte două trofee.

Astfel, Ursus Breweries a primit, pentru prima dată, trofeul mult râvnit de către marii producători din piață, “Best FMCG Supplier”, cât și premiul „Best New Food Product” pentru Ursus Retro.

La rândul său, producătorul Farmec a fost premiat pentru gama Aslavital Mineralactiv la categoria “Best New Non-food Product”. De asemenea, Mircea Turdean, proprietarul Farmec, a primit distincția “Best Manager of the Year”, prin votul exprimat de întreaga piață.

Compania Mega Image a fost votată, pentru a patra oară, “Best International Retailer”, în această categorie competiția fiind foarte strânsă între primii trei finaliști. În tabăra comercianților independenți, trofeul “Best Local Retailer” a ajuns și de această dată la Annabella, rețeaua de 67 de magazine din județul Vâlcea deținută de soții Dorina și Dan Mutu.

Premiul pentru “Best Shopper Activation” a ajuns la Unilever pentru campania Rexona “5.000 de pași pe zi”. La categoria “Best CSR Campaign”, câștigătorul desemnat prin votul întregii industrii a fost proiectul Bergenbier “Te răcorești și reîmpădurești”.

Și pentru că Progresiv a susținut dintotdeauna antreprenoriatul, în cadrul competiției a fost introdusă în 2019 și categoria “Best Start-up in Retail & FMCG”. Trofeul la această categorie i-a revenit Lăptăriei cu Caimac – brand lansat anul trecut de către Mădălina și Adrian Cocan.

De asemenea, în cadrul Galei din acest an Progresiv a acordat un premiu onorific lui Feliciu Paraschiv, proprietarul rețelei Paco Supermarkets din Focșani. Pentru curajul și perseverența cu care ține piept competitorilor de talie internațională, cât și pentru implicarea sa în susțiunerea cauzei comercianților independenți din piață (el fiind co-fondator al Asociației Naționale a Comercianților Mici și Mijlocii din România), Feliciu Paraschiv a primit din partea Progresiv trofeul “Antreprenor pentru viitor”.

Puteți accesa aici lista finaliștilor la Progresiv Awards 2019, pentru a vedea cine a intrat în etapa de votare: https://www.magazinulprogresiv.ro/articole/cine-sunt-finalistii-progresiv-awards-2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE