Companii Stiri

Beneficii pentru spatiile de birouri

1 sept. 2015 2 min

Beneficii pentru spatiile de birouri

Reading Time: 2 minute

Flash Office Solutions lanseaza primul card de reduceri permanente. Fiecare membru al centrelor Flash Office Solutions primeste gratuit cardul Flash Office – INSTANT OFFICE BENEFITS prin care are acces la servicii si produse cu un pret mai mic, printr-un sistem de reduceri intre 10 si 20%.

Firmele care sunt gazduite de centrele Flash Office Solutions, angajatii lor si partenerii lor de afaceri primesc carduri de reduceri permanente pentru produse si servicii, din domeniile de servicii profesionale, de consultanta si IT&C, dar si servicii personale corporate, precum food&catering, styling, sport, florarie, imbracaminte, accesorii de purtat la birou si chiar home&deco sau servicii medicale.

 „Ne dorim ca firmele care au birouri instant in centrele noastre, fie ca este vorba de spatii de birouri in HUB, fie ca este vorba de spatii individuale sa se simta ca intr-o mare comunitate de business, sa interactioneze si sa dezvolte afaceri impreuna, de aceea venim cu aceasta facilitate, unica in Romania la inchirierea de birouri. Reducerile se aplica la servicii de business, dar si la produse si servicii necesare unei activitati de birou corporate”, declara Ilinca Dumitru, Sales Manager al Flash Office Solutions.

Printre beneficii se numara discounturi la servicii de traduceri, recrutare de personal si HR, IT&C si web, echipamente IT&C, media&PR, productie video si grafica 3D, servicii avocatura, amenajare interioara, organizare de evenimente si team building, dar si reduceri de 10-20% la restaurantele din zonele unde sunt amplasate cele doua cladiri de birouri unde functioneaza Flash. Pe langa food si flori, angajatii firmelor din HUB-ul si din spatiile de birouri Flash Office Solutions vor mai avea reduceri la haine, accesorii de birou, papioane, butoni, bretele si esarfe, decoratiuni interioare, pentru birou si casa, optica medicala, sala de sport si servicii de styling. 

Lista ramane deschisa, Flash Office Solutions fiind in discutii cu mai multi parteneri, viitoarele discounturi urmand a fi actualizate in sectiunea speciala a cardului Flash Office de de site-ul companiei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: