Lifestyle

Inovatie la halba

10 apr. 2012 < 1 min

Inovatie la halba

Reading Time: < 1 minut

Ciuc Natur Radler, o bautura ce contine 63% limonada si 37% bere – 1,9% alcool – a fost lansata pe piata din tara, devenind astfel, primul Radler romanesc. Bautura lansata de Ciuc Premium nu contine conservanti artificiali si este realizat dupa o reteta bavareza. Povestea bauturii dateaza din 1922 si graviteaza in jurul personajului Franz Xaver Kugler, care intr-o zi de vara din acel an a avut surpriza sa ii treaca pragul hanului o multime de biciclisti insetati si, neavand suficienta bere pentru toti a amestecat berea ramasa cu limonada. Clientii hanului au fost cuceriti de gustul bauturii, iar Kugler a botezat noul amestec in onoarea acestora Radler – ciclist in germana.  

“Este adevarat ca orice inovatie creeaza la inceput o oarecare controversa prin noutatea sa, insa suntem convinsi ca publicul roman se va lasa cucerit de gustul bun al noii bauturi”, spune Paul Markovits, Director de Marketing la Heineken Romania, detinatorul Ciuc Premium. “Am inceput deja sa raspandim gustul Ciuc Natur Radler in toata tara si asteptam consumatorii sa isi spuna parerea despre aceasta bautura noua, desi noi deja o anticipam”, continua Markovits. 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: