BizRemote by certSIGN Business Companii Stiri

Investiție de 2 milioane de euro

apr. 28, 2020 < 1 min

Investiție de 2 milioane de euro

Reading Time: < 1 minut

În plină pandemie, Abatorul Periș investește 2 milioane de euro pentru mărirea capacității de producție și ambalare. Reprezentanții companiei spun că sunt pregătiți să-și continue activitatea fără întreruperi, chiar dacă situația actuală se va prelungi.  

“A fost nevoie să luăm o decizie rapidă, în regim de urgență, pentru a putea acoperi cererea din piață”, spune Bogdan Grama, Director General, Abatorul Periș. Începând cu data de 1 mai anul acesta, compania își va dubla capacitatea de producție pentru micii și cârnații de Periș.

Investiția vizează automatizarea completă a sistemelor de umplere a caserolelor de mici și cârnați prin tehnologia “no touch” și achiziționarea unor linii noi de ambalare și etichetare. De asemenea, compania a achiziționat un sistem performant de scanare și monitorizare a temperaturii corporale cu ajutorul camerelor de termoviziune pentru desfășurarea eficientă a triajului epidemiologic zilnic al angajaților.

”Investiția actuală este similară celei derulate pe parcursul anului trecut pentru înlocuirea stației de epurare a apei uzate” mai precizează Bogdan Grama.   

Inaugurat în iulie 2015 și cu investiții de peste 20 milioane de euro, Abatorul Periș este a doua cea mai mare și cea mai modernă unitate de procesare a cărnii de porc din România, cu o capacitate de abatorizare de peste 500.000 de capete porc pe an. Societatea Abatorul Periș S.A. are peste 600 angajați, operează un lanț propriu de 24 de magazine de desfacere în București și împrejurimi, susține în mod activ peste 46 de ferme de porci din România și deține parteneriate cu cele mai importante lanțuri comerciale din țară. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: