Business Companii Stiri

Investiție de 6,9 milioane de euro în România

iul. 27, 2020 < 1 min

Investiție de 6,9 milioane de euro în România

Reading Time: < 1 minut

6,9 milioane euro este investiția pe care grupul Wilo, o companie specializată în domeniul pompelor de înaltă tehnologie, a alocat-o pentru noul său sediu regional din România.

Noul hub gestionează operațiunile companiei pentru 10 țări.

Proiectul a fost demarat în urmă cu 18 luni, iar sediul a fost dat în folosință în luna iulie, acesta cuprinzând zona de birouri (1800 mp) și spații pentru servicii de depozitare, asamblare și reparații (2700 mp).   

Construcția îndeplinește standardele unei clădiri eficiente energetic, fațada de sticlă asigură utilizarea optimă a luminii naturale pentru toate spațiile de lucru, sălile de ședință, de prezentare ori pentru zonele de relaxare și networking.

Wilo România face parte din grupul Wilo SE – producător premium în domeniul pompelor şi sistemelor de pompare pentru instalaţiile de încălzire, climatizare şi răcire, alimentării cu apă şi evacuării apei uzate. Fondată în 1872, ca fabrică de produse din cupru şi alamă de către Louis Opländer, compania are, în 2020, 7.500 de angajaţi, în reprezentanţe din mai mult de 60 de ţări. În România, Wilo este prezentă din anul 1998. 

One Comment
  1. colea
    Vreau să știu de ce în presa din România sistematic se omite locul specific unde se face o investiție.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: